Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O Halkıyla Bütünleşen Nevşehir’in Örnek Başkanı

BELEDİYELER 04.10.2016 - 23:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

O Halkıyla Bütünleşen Nevşehir’in Örnek Başkanı

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğundan bu yana, Çat halkının düğününde, cenazesinde, sıkıntılarında sürekli yanında olarak, örnek Başkan profili çiziyor.
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru,  Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğundan bu yana, Çat halkının düğününde, cenazesinde, sıkıntılarında sürekli yanında olarak, örnek Başkan profili çiziyor.     Belediye Başkanı Kamil Duru, görevi devraldığından bugüne kadar, halkın iyi ve kötü gününde yanında olarak, örnek Belediye Başkanı profili çizdi.     Çat halkının düğününde, kutlamalarında, açılışlarında, cenaze törenlerinde, sıkıntılarında sürekli olarak bulunan Başkan Duru, bu yönüyle Çat halkı tarafından takdir ediliyor.     Yaz aylarında düğünlerin oldukça fazla olmasına karşılık, bütün düğünlerde bulunan Başkan Duru, düğünlerin aranan konuklarından oldu.     Cenaze törenlerinde ve taziyelerde de aynı şekilde bulunan Başkan Duru, Çat halkını yalnız bırakmadı. Yapılan hizmetlerde de çoğunlukla bizzat kendisi işin başında olduğundan, Çat halkına güven verdi.     Makam odasının kapısının 24 saat açık olması, bütün vatandaşların rahatlıkla makam odasına girip, sorunlarını dile getirmesi, halkın en çok takdir ettiği olay oldu. Halkla bütünleşen Belediye Başkanı Kamil Duru için vatandaşlar; “Belediye Başkanımız, her zaman Çat halkının yanında olmasını bilmiştir. Acı günde, iyi günde Çat halkının sevincini ve kederini paylaşmıştır. Başkanımızı bütün düğünlerde gördük. Zamanı kısıtlı olmasına rağmen, on dakikada olsa her düğüne uğrayıp gönül almasını bilmiştir. Yine aynı şekilde taziyelerde de Başkanımız sürekli bulunmuştur. Belediyenin yaptığı çalışmalarda da Başkanımızı işlerin başında görmek ki, bu çoğu zaman gece yarısı ve sabaha karşı da olmuştur, bizlere güven vermiştir. Açılışlarda da yine Başkanımız onur konuğu olarak yerini almıştır. Tüm bunları gördükçe ve yaşadıkça, Başkanımız halkla bütünleşmenin güzel örneğini sergilemektedir” dediler.     Belediye Başkanı Kamil Duru ise şunları söyledi; “Belediye Başkanı olarak, halktan uzak olmak doğru bir şey olmaz. Biz de halkız. Eğer halka hizmet veriyorsak, onlarla beraber olmalı, onların sorunlarını kendi ağızlarından dinlemeli ve yerinde bu sorunu çözmeliyiz. Halk, Başkanını iyi ve kötü gününde yanında görmek ister. Ben de, imkanlar elverdiğince halkımın yanında olmaya çalışıyorum. Makam odamın kapısı, halkıma sonuna kadar açıktır. Her vatandaş gelip çayımı içip, sohbetini yapar. Sorunu varsa bizzat bana dile getirir. Belediye Başkanlığı budur. Ne kadar kısıtlı zamanın olursa olsun, halka ayıracak zaman bulunmalıdır” dedi.  
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğundan bu yana, Çat halkının düğününde, cenazesinde, sıkıntılarında sürekli yanında olarak, örnek Başkan profili çiziyor.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru,  Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğundan bu yana, Çat halkının düğününde, cenazesinde, sıkıntılarında sürekli yanında olarak, örnek Başkan profili çiziyor.


 


 

Belediye Başkanı Kamil Duru, görevi devraldığından bugüne kadar, halkın iyi ve kötü gününde yanında olarak, örnek Belediye Başkanı profili çizdi.

 

 

Çat halkının düğününde, kutlamalarında, açılışlarında, cenaze törenlerinde, sıkıntılarında sürekli olarak bulunan Başkan Duru, bu yönüyle Çat halkı tarafından takdir ediliyor.

 

 

Yaz aylarında düğünlerin oldukça fazla olmasına karşılık, bütün düğünlerde bulunan Başkan Duru, düğünlerin aranan konuklarından oldu.

 

 

Cenaze törenlerinde ve taziyelerde de aynı şekilde bulunan Başkan Duru, Çat halkını yalnız bırakmadı. Yapılan hizmetlerde de çoğunlukla bizzat kendisi işin başında olduğundan, Çat halkına güven verdi.

 

 

Makam odasının kapısının 24 saat açık olması, bütün vatandaşların rahatlıkla makam odasına girip, sorunlarını dile getirmesi, halkın en çok takdir ettiği olay oldu. Halkla bütünleşen Belediye Başkanı Kamil Duru için vatandaşlar; “Belediye Başkanımız, her zaman Çat halkının yanında olmasını bilmiştir. Acı günde, iyi günde Çat halkının sevincini ve kederini paylaşmıştır. Başkanımızı bütün düğünlerde gördük. Zamanı kısıtlı olmasına rağmen, on dakikada olsa her düğüne uğrayıp gönül almasını bilmiştir. Yine aynı şekilde taziyelerde de Başkanımız sürekli bulunmuştur. Belediyenin yaptığı çalışmalarda da Başkanımızı işlerin başında görmek ki, bu çoğu zaman gece yarısı ve sabaha karşı da olmuştur, bizlere güven vermiştir. Açılışlarda da yine Başkanımız onur konuğu olarak yerini almıştır. Tüm bunları gördükçe ve yaşadıkça, Başkanımız halkla bütünleşmenin güzel örneğini sergilemektedir” dediler.

 

 

Belediye Başkanı Kamil Duru ise şunları söyledi; “Belediye Başkanı olarak, halktan uzak olmak doğru bir şey olmaz. Biz de halkız. Eğer halka hizmet veriyorsak, onlarla beraber olmalı, onların sorunlarını kendi ağızlarından dinlemeli ve yerinde bu sorunu çözmeliyiz. Halk, Başkanını iyi ve kötü gününde yanında görmek ister. Ben de, imkanlar elverdiğince halkımın yanında olmaya çalışıyorum. Makam odamın kapısı, halkıma sonuna kadar açıktır. Her vatandaş gelip çayımı içip, sohbetini yapar. Sorunu varsa bizzat bana dile getirir. Belediye Başkanlığı budur. Ne kadar kısıtlı zamanın olursa olsun, halka ayıracak zaman bulunmalıdır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.