MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O İlçede Top Sesi Şaşkınlık Yarattı

İLÇELER 04.06.2017 - 17:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

O İlçede Top Sesi Şaşkınlık Yarattı

Gülşehir'de ramazanda bir hafta geçtikten sonra ramazan topu uygulaması başlatıldı.
Gülşehir'de ramazanda bir hafta geçtikten sonra ramazan topu halkın hoşuna gitti.   Nevşehir Belediyesine özenen Gülşehir Belediyesi bir hafta rötarlı da olsa ramazan topu uygulamasını başlattı.    Ramazanın yedinci gününde iftarını büyük bir gürültüyle açan Gülşehirliler, şiddetli sesten dolayı kısa süre bir şaşkınlık yaşadılar. Sonra sesin kaynağının Gülşehir'in Kepez tepesinden atılan ramazan topu olduğu anlaşılınca şaşkınlıklarını üzerlerinden attılar.   Ses bombası olduğu sanılan ramazan topunun Gülşehir semalarında ilk defa yankılanması, insanlarda şaşkınlık ve ne oluyor dedirtti. 
Gülşehir'de ramazanda bir hafta geçtikten sonra ramazan topu uygulaması başlatıldı.

Gülşehir'de ramazanda bir hafta geçtikten sonra ramazan topu halkın hoşuna gitti.

 

Nevşehir Belediyesine özenen Gülşehir Belediyesi bir hafta rötarlı da olsa ramazan topu uygulamasını başlattı. 

 

Ramazanın yedinci gününde iftarını büyük bir gürültüyle açan Gülşehirliler, şiddetli sesten dolayı kısa süre bir şaşkınlık yaşadılar. Sonra sesin kaynağının Gülşehir'in Kepez tepesinden atılan ramazan topu olduğu anlaşılınca şaşkınlıklarını üzerlerinden attılar.

 

Ses bombası olduğu sanılan ramazan topunun Gülşehir semalarında ilk defa yankılanması, insanlarda şaşkınlık ve ne oluyor dedirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.