Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O İsimde Görevden Alındı

İLÇELER 20.07.2016 - 20:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

O İsimde Görevden Alındı

Ürgüp’te bulunan Kredi Yurtlar Kurum Müdürü Makbule Bağdu’nun geçirdiği bir soruşturma sonrasında Ürgüp’e atanmıştı.
Ürgüp’te bulunan Kredi Yurtlar Kurum Müdürü Makbule Bağdu’nun geçirdiği bir soruşturma sonrasında Ürgüp’e atanmıştı.   Kilis’te Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü iken öğrencilere yapmış olduğu açıklamalar ve davranışlar nedeniyle soruşturma geçirip açığa alınan Makbule Bağdu soruşturma sonrasında ise Ürgüp Kredi Yurtlar Kurumuna müdür olarak atanması akıllarda soru işareti bırakmış konu ile ilgili herhangi bir gelişme olmamıştı. 4 Haziran 2014 Çarşamba günü Yeni Akit gazetesinde çıkan bir haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz.     “Dönemin Kilis KYK Yurt Müdürü olan Makbule Bağdu, paralelcilerin yurtlarından kopup gelen öğrencilere, ‘’Neden çıkıp geliyorsunuz? Gelmeyin. Size burada yer yok dediği ortay çıktığı’’ iddiaları ile habere konu olmasının ardından hakkında soruşturma açıldığı ve bir süre açığa alındığı öğrenildi. Hakkında ki soruşturmanın sona ermesinden sonra Ürgüp KYK Yurt Müdürlüğü görevine atanmıştı.   Devletimizin 15 Temmuz tarihinden itibaren adeta paralel yapıya savaş açmış ve dün İçişleri Bakanlığında 8 bin 777 personel, yargıda 2 bin 745 hakim ve savcı görevinden uzaklaştırıldı.        Ve beklenen sonuç biraz önce geldi. Ürgüp  Kyk Müdürü Makbule Bağdu görevinden uzaklaştırıldı.
Ürgüp’te bulunan Kredi Yurtlar Kurum Müdürü Makbule Bağdu’nun geçirdiği bir soruşturma sonrasında Ürgüp’e atanmıştı.

Ürgüp’te bulunan Kredi Yurtlar Kurum Müdürü Makbule Bağdu’nun geçirdiği bir soruşturma sonrasında Ürgüp’e atanmıştı.

 

Kilis’te Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü iken öğrencilere yapmış olduğu açıklamalar ve davranışlar nedeniyle soruşturma geçirip açığa alınan Makbule Bağdu soruşturma sonrasında ise Ürgüp Kredi Yurtlar Kurumuna müdür olarak atanması akıllarda soru işareti bırakmış konu ile ilgili herhangi bir gelişme olmamıştı. 4 Haziran 2014 Çarşamba günü Yeni Akit gazetesinde çıkan bir haberi sizlerle paylaşmak istiyoruz.  

 

“Dönemin Kilis KYK Yurt Müdürü olan Makbule Bağdu, paralelcilerin yurtlarından kopup gelen öğrencilere, ‘’Neden çıkıp geliyorsunuz? Gelmeyin. Size burada yer yok dediği ortay çıktığı’’ iddiaları ile habere konu olmasının ardından hakkında soruşturma açıldığı ve bir süre açığa alındığı öğrenildi. Hakkında ki soruşturmanın sona ermesinden sonra Ürgüp KYK Yurt Müdürlüğü görevine atanmıştı.

 

Devletimizin 15 Temmuz tarihinden itibaren adeta paralel yapıya savaş açmış ve dün İçişleri Bakanlığında 8 bin 777 personel, yargıda 2 bin 745 hakim ve savcı görevinden uzaklaştırıldı.   

 

 

Ve beklenen sonuç biraz önce geldi. Ürgüp  Kyk Müdürü Makbule Bağdu görevinden uzaklaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.