Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ocak’ta Çay İçene Araç Kokusu Hediye

NEVŞEHİR 26.07.2018 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ocak’ta Çay İçene Araç Kokusu Hediye

Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı tarafından ilginç ve bir o kadar da anlamlı bir çalışmaya daha imza atıldı.
  Ocak yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde yaptırılan araç kokuları, Ocakta çay içene hediye ediliyor. Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı’nın bu örnek çalışması tüm Nevşehir’de büyük ilgi gördü. Kokuyu alabilmek için özellikle gençler Ocağa akın ediyor. Hem eğitim ortamını yakından görmek, hem çay içip hoş sohbet yapmak, hem de kokuyu almak için Ocağa gelen misafirler, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı oldukça memnun kalıyor.   Nevşehir’de yaşlısından gencini, abilerimizi, ablalarımızı, kısacası herkesi Ocağımıza gelerek, hem eğitim yuvamızı görmeye, hem de bir çayımız içmeye davet ediyoruz. Yönetim olarak Ocağımıza çay içmeye gelenlere küçük bir hediye de armağan etmeyi ihmal etmiyoruz. Hediyemiz ise Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı yazılı araç kokularımızdır.” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı tarafından ilginç ve bir o kadar da anlamlı bir çalışmaya daha imza atıldı.

 

Ocak yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde yaptırılan araç kokuları, Ocakta çay içene hediye ediliyor. Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı’nın bu örnek çalışması tüm Nevşehir’de büyük ilgi gördü. Kokuyu alabilmek için özellikle gençler Ocağa akın ediyor. Hem eğitim ortamını yakından görmek, hem çay içip hoş sohbet yapmak, hem de kokuyu almak için Ocağa gelen misafirler, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı oldukça memnun kalıyor.

 

Nevşehir’de yaşlısından gencini, abilerimizi, ablalarımızı, kısacası herkesi Ocağımıza gelerek, hem eğitim yuvamızı görmeye, hem de bir çayımız içmeye davet ediyoruz. Yönetim olarak Ocağımıza çay içmeye gelenlere küçük bir hediye de armağan etmeyi ihmal etmiyoruz. Hediyemiz ise Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı yazılı araç kokularımızdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.