Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Odaya Soğan Koymak Ne İşe Yarar ?

ASAYİŞ 16.12.2016 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Odaya Soğan Koymak Ne İşe Yarar ?

Soğanın sağlığımıza etkilerini duymuş muydunuz? Duymadıysanız eğer lütfen bu yazıyı okuyun.
Soğanın sağlığımıza etkilerini duymuş muydunuz? Duymadıysanız eğer lütfen bu yazıyı okuyun.   "1919 yılında, dünyada 40 milyon kişi gripten öldüğünde, bir doktor birçok çiftçiyi griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder. Birçok çiftçi ve ailesi grip kapmıştır ve maalesef ki ölmüşlerdir.   Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır. Ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.   Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farklı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı, Odaya bir tabak içine soyulmamış bir soğan koyduklarını söyler. Doktor buna inanamaz ve bu soğanlardan birini alarak laboratuvarda inceler ve soğanın içinde grip virüsünü görür. Soğan açıkça grip bakterisini içine çekmiş ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.”    
Soğanın sağlığımıza etkilerini duymuş muydunuz? Duymadıysanız eğer lütfen bu yazıyı okuyun.

Soğanın sağlığımıza etkilerini duymuş muydunuz? Duymadıysanız eğer lütfen bu yazıyı okuyun.

 

"1919 yılında, dünyada 40 milyon kişi gripten öldüğünde, bir doktor birçok çiftçiyi griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder. Birçok çiftçi ve ailesi grip kapmıştır ve maalesef ki ölmüşlerdir.

 

Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır. Ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.

 

Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farklı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı, Odaya bir tabak içine soyulmamış bir soğan koyduklarını söyler. Doktor buna inanamaz ve bu soğanlardan birini alarak laboratuvarda inceler ve soğanın içinde grip virüsünü görür. Soğan açıkça grip bakterisini içine çekmiş ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.