Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ödemiş, ‘Benim için Ürgüp’te siyaset bitmiştir’

SİYASET 06.07.2019 - 16:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş, ‘Benim için Ürgüp’te siyaset bitmiştir’

İki dönem Ürgüp belediye başkanlığı görevinde bulunan, son yerel seçimlerde de aday olan ancak seçimi kazanamayan Bekir Ödemiş, Ürgüp’te siyaset hayatının bittiğini söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) İki dönem Ürgüp belediye başkanlığı görevinde bulunan, son yerel seçimlerde de aday olan ancak seçimi kazanamayan Bekir Ödemiş, Ürgüp’te siyaset hayatının bittiğini söyledi.  CHP Parti okuluna katılarak gençlere gerek siyaset hayatındaki birikimlerini, belediye başkanlığı döneminde yaptığı önemli çalışmaları, gerekse Kapadokya bölgesinin dünya turizmindeki önemini anlatan Ürgüp eski belediye başkanı Ödemiş, “Cumhuriyet Halk Partisinin düzenlediği parti okulu projesi 2011 yılından itibaren başlatıldı. Kurumsal olarak çok ciddi ve önemli bir çalışma. Partimiz bu yıl gençlik kampını Gülşehir’de düzenledi. Bende burada konuk olarak bir sunumda bulundum. Siyaset deneyimimi, 2 dönem görev yaptığım Ürgüp belediye başkanlığım dönemimdeki deneyimlerimi gençlerle paylaştım. Toplumcu, projeye dayalı, İnsan, çevre, kent merkezli belediyecilik nasıl yapılır bunlara örnekler verdim. Özellikle gençlere tavsiyem iyi bir insan olmak lazım. Siyasetçiden öte hayatta iyi bir insan önemli. Siyaseti bir meslek olarak değil, bulundukları ülkeye, şehre bir hizmet aracı olarak görmelerini tavsiye ediyorum. Siyasetin bir üretim merkezi olduğunu da unutmamaları gerekiyor. Kapadokya bölgesinin dünya turizmindeki önemi ve tarihsel süreciyle ilgili de bilgiler aktardım” dedi.  Ürgüp belediye başkanlığına tekrar aday olup olmayacağını da sorduğumuz Ödemiş, “Ürgüp’e son bir kez hizmet edebilmek için yola çıktım. Hemşehrilerimizden de bu konuda bir talep oluştu. Partimizin genel merkezi de uygun gördü. Geldik burada bir kez daha belediye başkanlığına aday oldum. O süreçte Ürgüp’ümüze yönelik, geleceğine yönelik projelerimizi de kamuoyuyla paylaştık. Halkımızın tercihi bizden yana gelişmedi. Buna da saygı duymak lazım. Ben daha önce iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Seçim kazanılır, kaybedilir de. Ürgüp benim memleketim. Ben oranın 51. Ailesinin çocuğuyum. Anam da, babam da burada. Ürgüp benim için bir sevgi ama siyaset benim için Ürgüp’te bitmiştir” diye konuştu.  
İki dönem Ürgüp belediye başkanlığı görevinde bulunan, son yerel seçimlerde de aday olan ancak seçimi kazanamayan Bekir Ödemiş, Ürgüp’te siyaset hayatının bittiğini söyledi.

 


NEVŞEHİR(MHA) İki dönem Ürgüp belediye başkanlığı görevinde bulunan, son yerel seçimlerde de aday olan ancak seçimi kazanamayan Bekir Ödemiş, Ürgüp’te siyaset hayatının bittiğini söyledi. 


CHP Parti okuluna katılarak gençlere gerek siyaset hayatındaki birikimlerini, belediye başkanlığı döneminde yaptığı önemli çalışmaları, gerekse Kapadokya bölgesinin dünya turizmindeki önemini anlatan Ürgüp eski belediye başkanı Ödemiş, “Cumhuriyet Halk Partisinin düzenlediği parti okulu projesi 2011 yılından itibaren başlatıldı. Kurumsal olarak çok ciddi ve önemli bir çalışma. Partimiz bu yıl gençlik kampını Gülşehir’de düzenledi. Bende burada konuk olarak bir sunumda bulundum. Siyaset deneyimimi, 2 dönem görev yaptığım Ürgüp belediye başkanlığım dönemimdeki deneyimlerimi gençlerle paylaştım. Toplumcu, projeye dayalı, İnsan, çevre, kent merkezli belediyecilik nasıl yapılır bunlara örnekler verdim. Özellikle gençlere tavsiyem iyi bir insan olmak lazım. Siyasetçiden öte hayatta iyi bir insan önemli. Siyaseti bir meslek olarak değil, bulundukları ülkeye, şehre bir hizmet aracı olarak görmelerini tavsiye ediyorum. Siyasetin bir üretim merkezi olduğunu da unutmamaları gerekiyor. Kapadokya bölgesinin dünya turizmindeki önemi ve tarihsel süreciyle ilgili de bilgiler aktardım” dedi. 
Ürgüp belediye başkanlığına tekrar aday olup olmayacağını da sorduğumuz Ödemiş, “Ürgüp’e son bir kez hizmet edebilmek için yola çıktım. Hemşehrilerimizden de bu konuda bir talep oluştu. Partimizin genel merkezi de uygun gördü. Geldik burada bir kez daha belediye başkanlığına aday oldum. O süreçte Ürgüp’ümüze yönelik, geleceğine yönelik projelerimizi de kamuoyuyla paylaştık. Halkımızın tercihi bizden yana gelişmedi. Buna da saygı duymak lazım. Ben daha önce iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Seçim kazanılır, kaybedilir de. Ürgüp benim memleketim. Ben oranın 51. Ailesinin çocuğuyum. Anam da, babam da burada. Ürgüp benim için bir sevgi ama siyaset benim için Ürgüp’te bitmiştir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.