Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ödemiş, Karlık Evi'nde sanatçılar ile buluştu

SİYASET 27.01.2019 - 00:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş, Karlık Evi'nde sanatçılar ile buluştu

Ürgüp önceki belediye başkanı Bekir Ödemiş bu yıl 16.’sı düzenlenen Karlık Evi Uluslararası Sanat Kampında Dünya’nın dört bir tarafından gelen sanatçılarla buluştu.
  Ödemiş; Sanatın Kapadokya’ya çok yakıştığını belirterek; bu doğrultudaki çabaların bölgemizin nitelikli tanıtımına yaptığı anlamlı katkıya vurgu yaptı. Fırça Sanat Galerisi işbirliği ile yapılan çalışmaların, halkımızın sanata olan ilgisinin artmasına da katkı sağlayacağını belirterek geleneksel hale gelmesinin çok önemli olduğunu, bu etkinliği uluslararası kültür sanat takvimine sokacağını dile getiren Ödemiş, bu anlamlı çalışmayı özveriyle yürüten Ecz. Abdullah Şen ile Fırça Sanat Galerisi yönetmeni Semra Sancak’a teşekkür etti. Ziyarette sanatçı Semra Sancak Bekir Ödemiş’e Uçhisar temalı tablo çalışmasını armağan ederken “Sayın Ödemiş Ankara’da da her zaman bizim, sanatçının yanında yer almıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini bitirdi.
Ürgüp önceki belediye başkanı Bekir Ödemiş bu yıl 16.’sı düzenlenen Karlık Evi Uluslararası Sanat Kampında Dünya’nın dört bir tarafından gelen sanatçılarla buluştu.

 

Ödemiş; Sanatın Kapadokya’ya çok yakıştığını belirterek; bu doğrultudaki çabaların bölgemizin nitelikli tanıtımına yaptığı anlamlı katkıya vurgu yaptı. Fırça Sanat Galerisi işbirliği ile yapılan çalışmaların, halkımızın sanata olan ilgisinin artmasına da katkı sağlayacağını belirterek geleneksel hale gelmesinin çok önemli olduğunu, bu etkinliği uluslararası kültür sanat takvimine sokacağını dile getiren Ödemiş, bu anlamlı çalışmayı özveriyle yürüten Ecz. Abdullah Şen ile Fırça Sanat Galerisi yönetmeni Semra Sancak’a teşekkür etti.

Ziyarette sanatçı Semra Sancak Bekir Ödemiş’e Uçhisar temalı tablo çalışmasını armağan ederken “Sayın Ödemiş Ankara’da da her zaman bizim, sanatçının yanında yer almıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.