MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ödemiş, Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 06.11.2018 - 15:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş, Lale Haber’i ziyaret etti

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, Lale Haber internet gazetesini ziyaret etti.
  CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com adresini ziyaret etti. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre görüşen Ödemiş, Ürgüp ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunduğunu ancak Aralık ayı itibarıyla da seçim çalışmalarına hız vereceğini söyledi.   Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun’da CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Bekir Ödemiş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.
CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, Lale Haber internet gazetesini ziyaret etti.

 

CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com adresini ziyaret etti. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre görüşen Ödemiş, Ürgüp ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunduğunu ancak Aralık ayı itibarıyla da seçim çalışmalarına hız vereceğini söyledi.

 

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Zafer Ertosun’da CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Bekir Ödemiş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.