Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ödemiş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

SİYASET 06.11.2018 - 15:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
  CHP’nin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkan adayı olan Bekir Ödemiş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Ödemiş, Ürgüp için yapılması gerekenleri bildiklerini ve seçildikleri takdirde o eksiklikleri gidereceklerini söyledi.   Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici’de ziyaretlerinden dolayı CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş’e teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

 

CHP’nin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkan adayı olan Bekir Ödemiş, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Ödemiş, Ürgüp için yapılması gerekenleri bildiklerini ve seçildikleri takdirde o eksiklikleri gidereceklerini söyledi.

 

Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici’de ziyaretlerinden dolayı CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş’e teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.