MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ödemiş, Ürgüp sanayi esnaflarıyla buluştu

SİYASET 14.02.2019 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş, Ürgüp sanayi esnaflarıyla buluştu

Bekir Ödemiş, Ürgüp sanayi esnafları ile birlikte öğle yemeğini yerken projelerini paylaştı.
  Projeleriyle ilgili bilgi veren Ödemiş, hazırladıkları projeleri ülkeyi ve dünyayı takip ederek ortaya koyduklarını, Ürgüp’ün yıldızını yeniden parlatacaklarını dile getirerek şunları ekledi;   “Geçmişten beri sanayi esnaflarımızla iç içe hep bir aradayım.Sorun ve sıkıntılarını bilirim. Önceden çözdüğümüz gibi yeniden birlikte çözüm üretip, sıkıntılarımızı gidereceğiz. Geçmişte yaptığımız birçok projeyi de Ürgüplümüz bilir, biz birbirimizi de iyi biliriz, birlikte neler başarabileceğimizi, gücümüzün nelere yetebileceğini de biliriz. Ürgüp’ümüzü hep birlikte ekonominin direği esnaf kardeşlerimle canlandırıp, marka bir kent yapacağız” dedi. Ürgüp sanayi esnaflarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, vedalaştı.
Bekir Ödemiş, Ürgüp sanayi esnafları ile birlikte öğle yemeğini yerken projelerini paylaştı.

 

Projeleriyle ilgili bilgi veren Ödemiş, hazırladıkları projeleri ülkeyi ve dünyayı takip ederek ortaya koyduklarını, Ürgüp’ün yıldızını yeniden parlatacaklarını dile getirerek şunları ekledi;

 

“Geçmişten beri sanayi esnaflarımızla iç içe hep bir aradayım.Sorun ve sıkıntılarını bilirim. Önceden çözdüğümüz gibi yeniden birlikte çözüm üretip, sıkıntılarımızı gidereceğiz. Geçmişte yaptığımız birçok projeyi de Ürgüplümüz bilir, biz birbirimizi de iyi biliriz, birlikte neler başarabileceğimizi, gücümüzün nelere yetebileceğini de biliriz. Ürgüp’ümüzü hep birlikte ekonominin direği esnaf kardeşlerimle canlandırıp, marka bir kent yapacağız” dedi. Ürgüp sanayi esnaflarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, vedalaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.