Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ödemiş, Ürgüp’te dur durak bilmiyor

SİYASET 30.11.2018 - 23:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş, Ürgüp’te dur durak bilmiyor

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken Ürgüplü vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.
  CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş seçim çalışmaları kapsamında Ürgüp’te çalmadık kapı bırakmıyor. Ödemiş, Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren Kapadokya Aşçılar Derneğini ziyaret ederek burada yöresel lezzetlerin tadına baktı. Aşçılar Derneği ziyaretinde gastronomi ile turizmin ilişkisini değerlendiren Ödemiş, hedefinin gastronomi akademisi kurmak olduğunu söyledi.   CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş daha sonra ise Ürgüp’te kadınların işletmeciliğini yaptığı ‘Tık Tık Kadın Emeği Derneği’ni ziyaret ederek burada çalışan kadınları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kadınlar ile Ürgüp ilçesinde hayata geçireceği projeleri konuşan CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş kendisine zaman ayıran kadınlara teşekkür etti.
CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken Ürgüplü vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

 

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş seçim çalışmaları kapsamında Ürgüp’te çalmadık kapı bırakmıyor. Ödemiş, Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren Kapadokya Aşçılar Derneğini ziyaret ederek burada yöresel lezzetlerin tadına baktı. Aşçılar Derneği ziyaretinde gastronomi ile turizmin ilişkisini değerlendiren Ödemiş, hedefinin gastronomi akademisi kurmak olduğunu söyledi.

 

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş daha sonra ise Ürgüp’te kadınların işletmeciliğini yaptığı ‘Tık Tık Kadın Emeği Derneği’ni ziyaret ederek burada çalışan kadınları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kadınlar ile Ürgüp ilçesinde hayata geçireceği projeleri konuşan CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş kendisine zaman ayıran kadınlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.