Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrenci koçluk eğitimi semineri düzenlendi

EĞİTİM 18.12.2019 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öğrenci koçluk eğitimi semineri düzenlendi

Avanos Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu toplantı salonunda, Anadolu Vakfı Eğitim Danışmanı Nalan Hekimoğlu tarafından, Öğrenci Koçluk Eğitimi Semineri verildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu toplantı salonunda, Anadolu Vakfı Eğitim Danışmanı Nalan Hekimoğlu tarafından, Öğrenci Koçluk Eğitimi Semineri verildi.   İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Vakfı işbirliği ile hazırlanan seminere; ilçe, köy ve kasabalardan gelen 100 öğretmen katıldı.   8 saat süren eğitim, Eğitimci Nalan Hekimoğlu'nun etkili anlatımı ve yaptırdığı uygulamalarla öğretmenlerden büyük ilgi gördü ve öğrencilere daha farklı açılardan bakmalarına yardımcı oldu.
Avanos Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu toplantı salonunda, Anadolu Vakfı Eğitim Danışmanı Nalan Hekimoğlu tarafından, Öğrenci Koçluk Eğitimi Semineri verildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu toplantı salonunda, Anadolu Vakfı Eğitim Danışmanı Nalan Hekimoğlu tarafından, Öğrenci Koçluk Eğitimi Semineri verildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Vakfı işbirliği ile hazırlanan seminere; ilçe, köy ve kasabalardan gelen 100 öğretmen katıldı.

 

8 saat süren eğitim, Eğitimci Nalan Hekimoğlu'nun etkili anlatımı ve yaptırdığı uygulamalarla öğretmenlerden büyük ilgi gördü ve öğrencilere daha farklı açılardan bakmalarına yardımcı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.