Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrenci Velileri Sahte Öğrenci Servislerine Dikkat!

GÜNCEL 06.10.2017 - 08:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğrenci Velileri Sahte Öğrenci Servislerine Dikkat!

Nevşehir’de son günlerde sahte servisçiler tarafından çocuklarınız okula götürebilirler.
  Nevşehir’de son günlerde sahte servisçiler tarafından çocuklarınız okula götürebilirler.   Edinilen bilgilere göre Nevşehir Cumhuriyet İlkokulu 3.sınıf öğrencisi öğle arasında evinin yakınında servis beklerken bir başka araç küçük çocuğa servis aracın bozuldu seni ben götüreceğim demesi küçük çocuğun uyanıklığı sayesinde fark edildi. Olayı ise bir öğrenci velisi sosyal paylaşım sayfasından paylaşarak tüm anne ve babaları uyarması dikkatlerden kaçmadı.   İşte bir öğrenci velisinin tüm anne ve babaları uyaran o paylaşımı;   “Nevşehir’de servisle çocuklarını okula gönderenlerin dikkatine… Çok şükür minik kızımızın üstün zekası ile bugün emeline ulaşamadı. Nevşehir cumhuriyet ilkokulu 3.cü sınıf öğrencisi öğle yemeği sonrası servis beklerken Altınöz Oteli yakınında servis aracı bozuldu seni ben götüreceğim okula yalanını söylemiş.  Minik kızımız inanmayıp uzaklaşmış ailesine haber vermiş.  Servisi telefonla arayıp böyle bir durum olup olmadığını sormuşlar servis yetkilileri asılsız olduğunu belirmesi üzerine o sırada kızımızı almaya gelen gerçek okul servisi şoförü ve kız çocuğumuzun ailesi polisi arayarak durumu bildirmişler.  Olay yerine yakın otelin güvenlik kamerasını incelemeye alınmıştır.  Emniyet güçleri ve servis şoförüne teşekkürlerimi sunuyorum.  LÜTFEN HERKES TEMKİNLİ OLSUN ÇOCUKLAR UYARILSIN SERVİSE BİNENE KADAR TAKİP EDELİM ÇOCUKLARIMIZI.”
Nevşehir’de son günlerde sahte servisçiler tarafından çocuklarınız okula götürebilirler.

 

Nevşehir’de son günlerde sahte servisçiler tarafından çocuklarınız okula götürebilirler.

 

Edinilen bilgilere göre Nevşehir Cumhuriyet İlkokulu 3.sınıf öğrencisi öğle arasında evinin yakınında servis beklerken bir başka araç küçük çocuğa servis aracın bozuldu seni ben götüreceğim demesi küçük çocuğun uyanıklığı sayesinde fark edildi. Olayı ise bir öğrenci velisi sosyal paylaşım sayfasından paylaşarak tüm anne ve babaları uyarması dikkatlerden kaçmadı.

 

İşte bir öğrenci velisinin tüm anne ve babaları uyaran o paylaşımı;

 

“Nevşehir’de servisle çocuklarını okula gönderenlerin dikkatine… Çok şükür minik kızımızın üstün zekası ile bugün emeline ulaşamadı. Nevşehir cumhuriyet ilkokulu 3.cü sınıf öğrencisi öğle yemeği sonrası servis beklerken Altınöz Oteli yakınında servis aracı bozuldu seni ben götüreceğim okula yalanını söylemiş.  Minik kızımız inanmayıp uzaklaşmış ailesine haber vermiş.  Servisi telefonla arayıp böyle bir durum olup olmadığını sormuşlar servis yetkilileri asılsız olduğunu belirmesi üzerine o sırada kızımızı almaya gelen gerçek okul servisi şoförü ve kız çocuğumuzun ailesi polisi arayarak durumu bildirmişler.  Olay yerine yakın otelin güvenlik kamerasını incelemeye alınmıştır.  Emniyet güçleri ve servis şoförüne teşekkürlerimi sunuyorum.

 LÜTFEN HERKES TEMKİNLİ OLSUN ÇOCUKLAR UYARILSIN SERVİSE BİNENE KADAR TAKİP EDELİM ÇOCUKLARIMIZI.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.