Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrenci Velilerinin Servis İsyanına Kimse Kulak Asmıyor

GÜNCEL 04.09.2018 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğrenci Velilerinin Servis İsyanına Kimse Kulak Asmıyor

Nevşehir’de tekelleşen öğrenci servisleri tarafından uygulanan yaklaşık yüzde 40 zamma karşı Nevşehir’de hiçbir yetkili öğrenci velilerinin feryadına kulak asmıyor.
  Nevşehir’de tekelleşen öğrenci servileri öğrenci velilerini çileden çıkarttı. Nevşehir’de faaliyet gösteren öğrenci servisleri rekabet ortamı bulunmamasından dolayı kendi işlerine gelen zammı uygulamaları sonrasında Nevşehir’de hiçbir kurum, kuruluş ve yetkili öğrenci velilerini feryadına kulak asmıyor. Geçtiğimiz yıla oranla yaklaşık yüzde 40 zam yapan öğrenci servisleri adeta özel okul fiyatlarını aratmaması velileri isyan ettirirken yaşanan bu durum karşısında Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Şoförler ve Otomobilciler Odası da suskunluğunu koruması dikkatlerden kaçmadı.   Servisçilerin Eşleri Sertifika Kuyruğuna Girdi   Yapılan yeni yönetmelik sonrasında anaokulu, ilkokul öğrencilerini kullandığı servis araçlarında hostes zorunluluğunu ardından Nevşehir’de tekelleşen servisçiler ailelerinden birer kişiyi de Halk Eğitim Merkezinde açılan hosteslik kursuna yazdırarak adeta paranın dışarı çıkmasını engelliyor. Öğrenci servis şoförlerinin yapmış olduğu bu hinlik karşısında da hiçbir kurum dan açıklama yapılmazken olan yine her yıl olduğu gibi öğrenci velilerine oldu.     Rekabet Kurumuna Aykırı   Nevşehir’de öğrenci servislerini tekelleşmesi ve rekabet ortamının kaldırılması ise Rekabet Kurumuna aykırı yapılırken bu durum karşısında ise Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Valiliğini biran önce harekete geçmesi bekleniyor.
Nevşehir’de tekelleşen öğrenci servisleri tarafından uygulanan yaklaşık yüzde 40 zamma karşı Nevşehir’de hiçbir yetkili öğrenci velilerinin feryadına kulak asmıyor.

 

Nevşehir’de tekelleşen öğrenci servileri öğrenci velilerini çileden çıkarttı. Nevşehir’de faaliyet gösteren öğrenci servisleri rekabet ortamı bulunmamasından dolayı kendi işlerine gelen zammı uygulamaları sonrasında Nevşehir’de hiçbir kurum, kuruluş ve yetkili öğrenci velilerini feryadına kulak asmıyor. Geçtiğimiz yıla oranla yaklaşık yüzde 40 zam yapan öğrenci servisleri adeta özel okul fiyatlarını aratmaması velileri isyan ettirirken yaşanan bu durum karşısında Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Şoförler ve Otomobilciler Odası da suskunluğunu koruması dikkatlerden kaçmadı.

 

Servisçilerin Eşleri Sertifika Kuyruğuna Girdi

 

Yapılan yeni yönetmelik sonrasında anaokulu, ilkokul öğrencilerini kullandığı servis araçlarında hostes zorunluluğunu ardından Nevşehir’de tekelleşen servisçiler ailelerinden birer kişiyi de Halk Eğitim Merkezinde açılan hosteslik kursuna yazdırarak adeta paranın dışarı çıkmasını engelliyor. Öğrenci servis şoförlerinin yapmış olduğu bu hinlik karşısında da hiçbir kurum dan açıklama yapılmazken olan yine her yıl olduğu gibi öğrenci velilerine oldu.  

 

Rekabet Kurumuna Aykırı

 

Nevşehir’de öğrenci servislerini tekelleşmesi ve rekabet ortamının kaldırılması ise Rekabet Kurumuna aykırı yapılırken bu durum karşısında ise Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Valiliğini biran önce harekete geçmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.