Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrenciler Gaznevi Caminde Kuran Kurslarına Büyük İlgi Gösteriyor

EĞİTİM 09.07.2018 - 07:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğrenciler Gaznevi Caminde Kuran Kurslarına Büyük İlgi Gösteriyor

Nevşehir İl Müftülüğü Gaznevi Camiinde açılan Yaz Kuran Kursuna çok büyük ilgi gösteriliyor.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın ve Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ile İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat'ında katılımı ile açılışı yapılan ,Gaznevi Camiinde başlayan Yaz Kuran Kursunda şu ana kadar 30 öğrenci ana sınıfına, 100 kız öğrenci ve 75 erkek öğrenci , toplamda 205 öğrenci şu ana kadar kayıt yaptırdı. Gaznevi Camii Görevlileri İmam Hatip  Ali  Özcan, Müezzin Kayyım Mustafa Akgüneş ile Nevşehir İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam Hatip Yusuf Akkuş,fahri görevliler Canan Elma ile , Mehtap Orhan ile ana sınıfında bulunan iki Kuran Kursu öğreticisi ile birlikte toplam 7 öğretici Gaznevi Camii ve Kuran Kursunda görev yapıyorlar.   Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan, “Yaz Kuran Kurslarına çok önem veriyoruz. Kurs boyunca çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Buda öğrencilerin ilgisini çekiyor ve kayıtlarımızda her gün çoğalıyor. Yaz Kursu boyunca şu etkinlikleri yapıyoruz. Halı sahada maçlar yaptırıyoruz. Havuza götürüp yüzdürüyoruz. Piknik yapmaya gidiyoruz.  Haftanın belirli günlerinde dondurma, kek,çikolata,meyve suyu vb. ikramlarımız oluyor.Bunların yanında Kurs sonunda ödüllü sınav yapıyoruz.Dereceye giren öğrencilere önemli hediyeler veriyoruz. Ayrıca Peygamber Efendimizin de metodu olan, önce yaptığın işi sevdir, sonra kendini sevdir,sert ve kırıcı davranma ve ödüllendir metodunu da uygulamaya çalışıyoruz. Bu metodu uygulayınca hem sayımız artıyor hem de başarıyı yakalıyoruz.Yaz Kuran Kurslarında Diyanet İşleri Başkanlığının yayınları ve müfredatı uygulanıyor.25 Haziran da başlayan Yaz Kursları 17 Ağustos'ta sona erecek” dedi.
Nevşehir İl Müftülüğü Gaznevi Camiinde açılan Yaz Kuran Kursuna çok büyük ilgi gösteriliyor.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın ve Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ile İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat'ında katılımı ile açılışı yapılan ,Gaznevi Camiinde başlayan Yaz Kuran Kursunda şu ana kadar 30 öğrenci ana sınıfına, 100 kız öğrenci ve 75 erkek öğrenci , toplamda 205 öğrenci şu ana kadar kayıt yaptırdı. Gaznevi Camii Görevlileri İmam Hatip  Ali  Özcan, Müezzin Kayyım Mustafa Akgüneş ile Nevşehir İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam Hatip Yusuf Akkuş,fahri görevliler Canan Elma ile , Mehtap Orhan ile ana sınıfında bulunan iki Kuran Kursu öğreticisi ile birlikte toplam 7 öğretici Gaznevi Camii ve Kuran Kursunda görev yapıyorlar.

 

Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan, “Yaz Kuran Kurslarına çok önem veriyoruz. Kurs boyunca çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Buda öğrencilerin ilgisini çekiyor ve kayıtlarımızda her gün çoğalıyor. Yaz Kursu boyunca şu etkinlikleri yapıyoruz. Halı sahada maçlar yaptırıyoruz. Havuza götürüp yüzdürüyoruz. Piknik yapmaya gidiyoruz.  Haftanın belirli günlerinde dondurma, kek,çikolata,meyve suyu vb. ikramlarımız oluyor.Bunların yanında Kurs sonunda ödüllü sınav yapıyoruz.Dereceye giren öğrencilere önemli hediyeler veriyoruz. Ayrıca Peygamber Efendimizin de metodu olan, önce yaptığın işi sevdir, sonra kendini sevdir,sert ve kırıcı davranma ve ödüllendir metodunu da uygulamaya çalışıyoruz. Bu metodu uygulayınca hem sayımız artıyor hem de başarıyı yakalıyoruz.Yaz Kuran Kurslarında Diyanet İşleri Başkanlığının yayınları ve müfredatı uygulanıyor.25 Haziran da başlayan Yaz Kursları 17 Ağustos'ta sona erecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.