Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrencilere önemli tavsiyelerde de bulundu

EĞİTİM 04.10.2019 - 14:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öğrencilere önemli tavsiyelerde de bulundu

Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulunu ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulunu ziyaret etti.   Okul bahçesinde Beden eğitimi dersinde olan öğrencilerle kısa süreli sohbet edip futbol oynayan Özdemir ardından sınıflara geçti.   8. Sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Savaş Özdemir; öğrencilere önlerindeki süreçte düzenli, planlı ve disiplinli çalışmaları gerektiğini öğretmenlerinin tavsiyelerini dikkate almaları gerektiğini vurguladı.   Kitap okumanın ve sosyal sportif faaliyetlere katılmanın asla ihmal edilmemesi gereken etkinlikler olduğunun altını çizen Özdemir sonrasında öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.
Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulunu ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulunu ziyaret etti.

 

Okul bahçesinde Beden eğitimi dersinde olan öğrencilerle kısa süreli sohbet edip futbol oynayan Özdemir ardından sınıflara geçti.

 

8. Sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Savaş Özdemir; öğrencilere önlerindeki süreçte düzenli, planlı ve disiplinli çalışmaları gerektiğini öğretmenlerinin tavsiyelerini dikkate almaları gerektiğini vurguladı.

 

Kitap okumanın ve sosyal sportif faaliyetlere katılmanın asla ihmal edilmemesi gereken etkinlikler olduğunun altını çizen Özdemir sonrasında öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.