Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğretmen Adaylarına Büyük Müjde !

EĞİTİM 25.08.2016 - 13:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğretmen Adaylarına Büyük Müjde !

Öğretmen adaylarını sevindirecek haber Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık 2016 yılında 3 kez atama yapacak.
Öğretmen adaylarını sevindirecek haber Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık 2016 yılında 3 kez atama yapacak.       Milli Eğitim Bakanlığı 3 defa öğretmen ataması yaparak Cumhuriyet tarihinde bir ilk gerçekleştirerek aynı yıl içerisinde en fazla öğretmen atamasına imza atmış olacak.       Geçtiğimiz şubat ayında 30 Bin öğretmen ataması yapan Milli Eğitim Bakanlığı, önümüzdeki eylül ayında 15 Bin öğretmen alımı yapılacak Kasım ayı içinde de 15 Bin öğretmen alarak toplamda 60 Bin atama gerçekleştirilmiş olacak.         Eylül 2016’da yapılacak olan atamalar için mülakatların başladığının açıklanmasının ardından bir haber de Kasım 2016!da 15 Bin öğretmenin alınması yönünde oldu. Yeni atanacak öğretmenlerin büyük çoğunluğu Doğu ve Güneydoğu illerine gönderilecekler.       Fethullahçı terör örgütü soruşturmaları kapsamında 31 Bin 500 öğretmenin açığa alınmasının ardından öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Eylül ve Kasım aylarında olmak üzere toplam 30 bin atama yapacak.       MEB, Eylül'ün sonunda yapılacak 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için illerde mülakat görüşmelerine başladı. Yeni atanacak öğretmenlerin çoğunluğu öğretmen ihtiyacı olan Doğu ve Güneydoğu'ya gönderilecek. MEB, yılın son öğretmen atamasını ise ihraç edilen FETÖ'cü öğretmenlerin yerine yapacak. MEB'de şu ana kadar 31 bin 500 öğretmen FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı.       Ayrıca alınan bilgilere göre 2017 Şubat ayında da 15 Bin öğretmen atamasının yapılması bekleniyor.  
Öğretmen adaylarını sevindirecek haber Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık 2016 yılında 3 kez atama yapacak.

Öğretmen adaylarını sevindirecek haber Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık 2016 yılında 3 kez atama yapacak.

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı 3 defa öğretmen ataması yaparak Cumhuriyet tarihinde bir ilk gerçekleştirerek aynı yıl içerisinde en fazla öğretmen atamasına imza atmış olacak.

 

 

 

Geçtiğimiz şubat ayında 30 Bin öğretmen ataması yapan Milli Eğitim Bakanlığı, önümüzdeki eylül ayında 15 Bin öğretmen alımı yapılacak Kasım ayı içinde de 15 Bin öğretmen alarak toplamda 60 Bin atama gerçekleştirilmiş olacak.

 

 

 

 

Eylül 2016’da yapılacak olan atamalar için mülakatların başladığının açıklanmasının ardından bir haber de Kasım 2016!da 15 Bin öğretmenin alınması yönünde oldu. Yeni atanacak öğretmenlerin büyük çoğunluğu Doğu ve Güneydoğu illerine gönderilecekler.

 

 

 

Fethullahçı terör örgütü soruşturmaları kapsamında 31 Bin 500 öğretmenin açığa alınmasının ardından öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Eylül ve Kasım aylarında olmak üzere toplam 30 bin atama yapacak.

 

 

 

MEB, Eylül'ün sonunda yapılacak 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için illerde mülakat görüşmelerine başladı. Yeni atanacak öğretmenlerin çoğunluğu öğretmen ihtiyacı olan Doğu ve Güneydoğu'ya gönderilecek. MEB, yılın son öğretmen atamasını ise ihraç edilen FETÖ'cü öğretmenlerin yerine yapacak. MEB'de şu ana kadar 31 bin 500 öğretmen FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı.

 

 

 

Ayrıca alınan bilgilere göre 2017 Şubat ayında da 15 Bin öğretmen atamasının yapılması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.