Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğretmenler arası spor müsabakaları sona erdi

EĞİTİM 01.11.2019 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öğretmenler arası spor müsabakaları sona erdi

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, resmi ve özel her tür seviyedeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin; Bakanlık 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasında iletişimin güçlendirilmesi ve sporun geniş kitlelere yayılmasının sağlanması amacıyla bir dizi sportif faaliyet düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, resmi ve özel her tür seviyedeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin; Bakanlık 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasında iletişimin güçlendirilmesi ve sporun geniş kitlelere yayılmasının sağlanması amacıyla bir dizi sportif faaliyet düzenlendi.    Öğretmenler arasında 21-30 Ekim 2019 tarihlerinde futsal, basketbol, voleybol ve masa tenisi müsabakaları yapıldı.    Futsal da 10, basketbol da 2, voleybol da 3, masa tenisinde 2 takım müsabakalara başvurmuş olup toplamda 150 öğretmenin katılımı ile müsabakalar 30 Ekim 2019 tarihinde tamamlandı.    Futsal da; Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Basketbolda ve voleybolda ise; Özel Altınyıldız Koleji birinci oldu. Masa tenisinde ise; Acıgöl Atatürk İlkokulu birinciliği elde etti.   Müsabakalarda dereceye giren takım ve sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Şube müdürlerinin katılımı ile ödülleri verildi.   İlimizde birinci olan takımlar; Ankara, Konya, Kayseri illerinde 4-12 Kasım 2019 tarihleri arasında Bölge müsabakalarına katılacaklar.   Bölgede birinci olan takımlar ise 18-24 2019 Kasım tarihleri arasında Türkiye birinciliği için Final müsabakaları yapılacak.  
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, resmi ve özel her tür seviyedeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin; Bakanlık 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasında iletişimin güçlendirilmesi ve sporun geniş kitlelere yayılmasının sağlanması amacıyla bir dizi sportif faaliyet düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, resmi ve özel her tür seviyedeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin; Bakanlık 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasında iletişimin güçlendirilmesi ve sporun geniş kitlelere yayılmasının sağlanması amacıyla bir dizi sportif faaliyet düzenlendi. 

 

Öğretmenler arasında 21-30 Ekim 2019 tarihlerinde futsal, basketbol, voleybol ve masa tenisi müsabakaları yapıldı. 

 

Futsal da 10, basketbol da 2, voleybol da 3, masa tenisinde 2 takım müsabakalara başvurmuş olup toplamda 150 öğretmenin katılımı ile müsabakalar 30 Ekim 2019 tarihinde tamamlandı. 

 

Futsal da; Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Basketbolda ve voleybolda ise; Özel Altınyıldız Koleji birinci oldu. Masa tenisinde ise; Acıgöl Atatürk İlkokulu birinciliği elde etti.

 

Müsabakalarda dereceye giren takım ve sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Şube müdürlerinin katılımı ile ödülleri verildi.

 

İlimizde birinci olan takımlar; Ankara, Konya, Kayseri illerinde 4-12 Kasım 2019 tarihleri arasında Bölge müsabakalarına katılacaklar.

 

Bölgede birinci olan takımlar ise 18-24 2019 Kasım tarihleri arasında Türkiye birinciliği için Final müsabakaları yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.