Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğretmenler günü kutlama programı belirlendi

EĞİTİM 22.11.2019 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öğretmenler günü kutlama programı belirlendi

24 Kasım Öğretmenler günü Nevşehir’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) 24 Kasım Öğretmenler günü Nevşehir’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.   Kutlama programı 24 Kasım Pazar günü 09.00’da Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başlayacak.   Oluşturulan iki ayrı heyet il milli eğitim müdürlüğünü, Şehit yakını öğretmenleri ziyaret edecekler.   Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilecek olan kutlama programında günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapılacak. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in konuşmasının ardından Öğretmen konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinciliği kazanan eserler okunacak. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin ardından program ödül töreni ile sona erecek.
24 Kasım Öğretmenler günü Nevşehir’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) 24 Kasım Öğretmenler günü Nevşehir’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

 

Kutlama programı 24 Kasım Pazar günü 09.00’da Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başlayacak.

 

Oluşturulan iki ayrı heyet il milli eğitim müdürlüğünü, Şehit yakını öğretmenleri ziyaret edecekler.

 

Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilecek olan kutlama programında günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapılacak. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in konuşmasının ardından Öğretmen konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinciliği kazanan eserler okunacak. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin ardından program ödül töreni ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.