Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğretmenler Gününde hediyeleri fidan oldu

EĞİTİM 27.11.2018 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğretmenler Gününde hediyeleri fidan oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi ve Kapadokya İrfan Kulübü tarafından ‘Bir Öğretmen, Bir Dünya Yetiştirir’ sloganıyla 50 fidan toprakla buluşturuldu.
  NEVÜ İlahiyat Fakültesi ve Kapadokya İrfan Kulübü öğrencileri,  ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’  etkinlik kapsamında eğitim-öğretim gördükleri İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinin bu önemli günlerini daha da anlamlı kılmak amacıyla kendilerine birer fidan hediye etti.  Öğretim üyeleri daha sonra kendilerine hediye eden fidanları NEVÜ Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi içerisinde oluşturulan alanda öğrencilerle birlikte toprakla buluşturdu.   Fidan dikim etkinliğine, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi   Abdullah Namlı ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kılıçarslan, Fakülte Sekreteri Mustafa Özdemir,  Kapadokya İrfan Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Ramazan Meşe ve Kulüp Başkanı Ömer Faruk Tunç, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi ve Kapadokya İrfan Kulübü tarafından ‘Bir Öğretmen, Bir Dünya Yetiştirir’ sloganıyla 50 fidan toprakla buluşturuldu.

 

NEVÜ İlahiyat Fakültesi ve Kapadokya İrfan Kulübü öğrencileri,  ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’  etkinlik kapsamında eğitim-öğretim gördükleri İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinin bu önemli günlerini daha da anlamlı kılmak amacıyla kendilerine birer fidan hediye etti.  Öğretim üyeleri daha sonra kendilerine hediye eden fidanları NEVÜ Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi içerisinde oluşturulan alanda öğrencilerle birlikte toprakla buluşturdu.

 

Fidan dikim etkinliğine, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi   Abdullah Namlı ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kılıçarslan, Fakülte Sekreteri Mustafa Özdemir,  Kapadokya İrfan Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Ramazan Meşe ve Kulüp Başkanı Ömer Faruk Tunç, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.