Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğretmenler, Öğrencileri İçin Okullarını Temizledi

EĞİTİM 06.09.2018 - 15:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğretmenler, Öğrencileri İçin Okullarını Temizledi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan Ahmet Ergün Ortaokulu müdürü ve öğretmenleri birlikte okul temizliği yaptı.
  17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesinde Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu Müdürü Fatma Yıldız Yaman önderliğinde öğretmenler ve okul personelleri okulda temizlik yaptı. Tüm sınıfları ve koridorları hep birlikte önce süpüren öğretmenler daha sonra ise okulu baştan aşağı yıkadılar.   Ahmet Ergün Okul Müdürü Fatma Yıldız Yaman, “Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu olarak eğitim-öğretime hazır olabilmek için tüm kadromuz ile seferber olduk. Birlikten kuvvet doğar dedik ve öylede oldu. Ben emeğini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Biz kocaman bir aileyiz” dedi.
Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan Ahmet Ergün Ortaokulu müdürü ve öğretmenleri birlikte okul temizliği yaptı.

 

17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesinde Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu Müdürü Fatma Yıldız Yaman önderliğinde öğretmenler ve okul personelleri okulda temizlik yaptı. Tüm sınıfları ve koridorları hep birlikte önce süpüren öğretmenler daha sonra ise okulu baştan aşağı yıkadılar.

 

Ahmet Ergün Okul Müdürü Fatma Yıldız Yaman, “Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu olarak eğitim-öğretime hazır olabilmek için tüm kadromuz ile seferber olduk. Birlikten kuvvet doğar dedik ve öylede oldu. Ben emeğini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Biz kocaman bir aileyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.