Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğretmenlerimiz ilim denizinin pınarlarıdır

NEVŞEHİR 22.11.2019 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öğretmenlerimiz ilim denizinin pınarlarıdır

Diyanet-Sen İl Başkan Vekili Hüsrev Öndegelen 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı basın açıklamasında öğretmenlerin ilim dezinin pınarları olduğunu belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Diyanet-Sen İl Başkan Vekili Hüsrev Öndegelen 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı basın açıklamasında öğretmenlerin ilim dezinin pınarları olduğunu belirtti.   Öndegelen, “Bizler "Alimin atinin ayağından sıçrayan çamur, bizim şerefimizdir" diyen Yavuz Sultan Selim'e kadar her devirde ilim adamına saygının en asil örneklerini vermiş bir milletin fertleri olarak Öğretmenlerimize her zaman sevgi ve muhabbetimizi canlı tutmalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız. Öğretmenlerimizin ilim deryasından akıttıkları hikmet dolu bilgileri kana kana içmeliyiz. Kutsal değerler uğruna öğrenme ve öğretme iştiyakı içerisindeki bütün öğretmenlerimize sağlık ve afiyet, ebediyete irtihal edenlere rahmet ve mağfiret niyaz ederim” dedi.
Diyanet-Sen İl Başkan Vekili Hüsrev Öndegelen 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı basın açıklamasında öğretmenlerin ilim dezinin pınarları olduğunu belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet-Sen İl Başkan Vekili Hüsrev Öndegelen 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı basın açıklamasında öğretmenlerin ilim dezinin pınarları olduğunu belirtti.

 

Öndegelen, “Bizler "Alimin atinin ayağından sıçrayan çamur, bizim şerefimizdir" diyen Yavuz Sultan Selim'e kadar her devirde ilim adamına saygının en asil örneklerini vermiş bir milletin fertleri olarak Öğretmenlerimize her zaman sevgi ve muhabbetimizi canlı tutmalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız. Öğretmenlerimizin ilim deryasından akıttıkları hikmet dolu bilgileri kana kana içmeliyiz. Kutsal değerler uğruna öğrenme ve öğretme iştiyakı içerisindeki bütün öğretmenlerimize sağlık ve afiyet, ebediyete irtihal edenlere rahmet ve mağfiret niyaz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.