Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Oğuzhan Koç, Nissara AVM'de Mini Konser Verdi

MAGAZİN 25.02.2018 - 16:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Oğuzhan Koç, Nissara AVM'de Mini Konser Verdi

Ünlü sanatçı Oğuzhan Koç yeni single çalışmasının sonrasında ilk kez Nevşehir’de hayranlarıyla buluştu.
  Müzisyenliğinin yanı sıra oyuncu ve senarist kimliğiyle de milyonların sevgisini kazanan Oğuzhan Koç, Nevşehir’de Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hayranlarıyla buluştu. Hayranlarının büyük coşkuyla karşıladığı Oğuzhan Koç son çalışması ‘Beni İyi Sanıyorlar’ şarkısının yanı sıra sevilen şarkılarını alışveriş merkezine gelen yüzlerce kişiyle birlikte söyledi. Sahnede kaldığı süre zarfında zaman zaman kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla da şakalaşan Koç yaklaşık 45 dakika boyunca sahnede kaldı.   Yeni single çalışması sonrasında ilk kez hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadığını belirten Oğuzhan Koç Nevşehir’e de ilk kez böylesine bir etkinlik için geldiğini söyledi. Koç, “Yeni single dün çıktı. Bugün de ilk defa seyirci biliyor mu, duydu mu, ne hissediyor, beğendi mi beğenmedi mi etkisini görmek için Nevşehir’deyiz. Bakalım bende heyecanla bekliyorum. 25 Mart tarihinde de Bostancı gösteri merkezindeyiz. Çok güzel bir konser hazırlıyoruz. Güzel sürprizlerimiz olacak. Sahnede sürpriz konuklarımız olacak. İstanbul’da uzun zamandır konser vermiyordur. O yüzden oraya çok güzel bir katılım olacağını, çok güzel bir akşam geçireceğimizi düşünüyorum. İstanbulluları da 25 Mart’ta Bostancı’ya bekliyoruz.  Nevşehir’e de ilk kez konser geliyorum. Ben Kapadokya’ya en son lisedeyken gelmiştim.  O vakitten beri gelmiyorum. Kısmet bugüneymiş”  diye konuştu.   Sanatçı Oğuzhan Koç’un alışveriş merkezinde verdiği mini konserde zaman zaman izdiham olması da dikkatlerden kaçmadı. 
Ünlü sanatçı Oğuzhan Koç yeni single çalışmasının sonrasında ilk kez Nevşehir’de hayranlarıyla buluştu.

 

Müzisyenliğinin yanı sıra oyuncu ve senarist kimliğiyle de milyonların sevgisini kazanan Oğuzhan Koç, Nevşehir’de Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hayranlarıyla buluştu. Hayranlarının büyük coşkuyla karşıladığı Oğuzhan Koç son çalışması ‘Beni İyi Sanıyorlar’ şarkısının yanı sıra sevilen şarkılarını alışveriş merkezine gelen yüzlerce kişiyle birlikte söyledi. Sahnede kaldığı süre zarfında zaman zaman kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla da şakalaşan Koç yaklaşık 45 dakika boyunca sahnede kaldı.

 

Yeni single çalışması sonrasında ilk kez hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadığını belirten Oğuzhan Koç Nevşehir’e de ilk kez böylesine bir etkinlik için geldiğini söyledi. Koç, “Yeni single dün çıktı. Bugün de ilk defa seyirci biliyor mu, duydu mu, ne hissediyor, beğendi mi beğenmedi mi etkisini görmek için Nevşehir’deyiz. Bakalım bende heyecanla bekliyorum. 25 Mart tarihinde de Bostancı gösteri merkezindeyiz. Çok güzel bir konser hazırlıyoruz. Güzel sürprizlerimiz olacak. Sahnede sürpriz konuklarımız olacak. İstanbul’da uzun zamandır konser vermiyordur. O yüzden oraya çok güzel bir katılım olacağını, çok güzel bir akşam geçireceğimizi düşünüyorum. İstanbulluları da 25 Mart’ta Bostancı’ya bekliyoruz.  Nevşehir’e de ilk kez konser geliyorum. Ben Kapadokya’ya en son lisedeyken gelmiştim.  O vakitten beri gelmiyorum. Kısmet bugüneymiş”  diye konuştu.

 

Sanatçı Oğuzhan Koç’un alışveriş merkezinde verdiği mini konserde zaman zaman izdiham olması da dikkatlerden kaçmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.