Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Okul Duvarı Yıkılıyor, Yetkililer Seyrediyor

İLÇELER 07.03.2017 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Okul Duvarı Yıkılıyor, Yetkililer Seyrediyor

Ürgüp Ali Baran Numanoğlu Ortaokulunda bulunan istinat duvarı çökme tehlikesi yaşıyor.
  Ürgüp Ali Baran Numanoğlu Ortaokulunda bulunan istinat duvarı çökme tehlikesi yaşıyor.   Ürgüp Ali Baran Numanoğlu Ortaokulu öğrenci velileri okul istinat duvarının çökme tehlikesi yaşadığını ancak yetkililerin bu durum karşısında sadece seyirci kalmasından dolayı seyirci kalmasına büyük tepki gösteriyorlar.   Edinilen bilgilere göre Ürgüp ali Baran Ortaokulunda öğrenimlerine devam eden öğrenciler aslında büyük bir tehlike eşliğinde teneffüslerini geçiriyorlar. Nitekim okulun bahçe duvarı neredeyse yıkılmak üzereyken yetkililer bu durum karşısında sadece seyirci kalıyor. Haber merkezimize konuşan bazı öğrenci velileri okul müdürü ve ilçe Milli Eğitim Müdürünün konuyla yakından ilgilendiklerini ancak onlarında ellerinden bir şey gelmemesinden dolayı çocuklarımız okulda hayati tehlike yaşıyorlar diye görüş belirttiler.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yetkililere sesleniyor ve okul bahçe duvarının biran önce yapılması konusunda gerekli çalışmaları yapmalarını bekliyoruz. Nitekim okul bahçe duvarı çöktükten sonra yapılan çalışma hiçbir işe yaramaz.     
Ürgüp Ali Baran Numanoğlu Ortaokulunda bulunan istinat duvarı çökme tehlikesi yaşıyor.

 

Ürgüp Ali Baran Numanoğlu Ortaokulunda bulunan istinat duvarı çökme tehlikesi yaşıyor.

 

Ürgüp Ali Baran Numanoğlu Ortaokulu öğrenci velileri okul istinat duvarının çökme tehlikesi yaşadığını ancak yetkililerin bu durum karşısında sadece seyirci kalmasından dolayı seyirci kalmasına büyük tepki gösteriyorlar.

 

Edinilen bilgilere göre Ürgüp ali Baran Ortaokulunda öğrenimlerine devam eden öğrenciler aslında büyük bir tehlike eşliğinde teneffüslerini geçiriyorlar. Nitekim okulun bahçe duvarı neredeyse yıkılmak üzereyken yetkililer bu durum karşısında sadece seyirci kalıyor. Haber merkezimize konuşan bazı öğrenci velileri okul müdürü ve ilçe Milli Eğitim Müdürünün konuyla yakından ilgilendiklerini ancak onlarında ellerinden bir şey gelmemesinden dolayı çocuklarımız okulda hayati tehlike yaşıyorlar diye görüş belirttiler.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yetkililere sesleniyor ve okul bahçe duvarının biran önce yapılması konusunda gerekli çalışmaları yapmalarını bekliyoruz. Nitekim okul bahçe duvarı çöktükten sonra yapılan çalışma hiçbir işe yaramaz. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.