Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

GÜNCEL 07.09.2017 - 23:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün vahşice katledilen Afgan çocukların anne ve babası gözaltına alındı.
Nevşehir'de biri 3 diğeri 5 yaşında iki Afgan çocuğun öldürülmesi olayı ile ilgili olarak çocukların anne ve babası gözaltına alındı.Cinayetin diğer şüphelisi amcanın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.     Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam Rahimi isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar Rahimi katil veya katil zanlılarının yakalanması için Nevşehir polisi çalışmalarını sürdürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili olarak olay sırasında evde bulunan anne Punam Rahimi ile eşi Mirvais Rahimi'yi gözaltına aldı. Cinayetin bir diğer şüphelisi çocukların amcası olan Rami Rahimi'yi ise arama çalışmaları sürüyor.   Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde Karasoku Mahallesi Demir Hafız caddesinde meydana gelen olayda Afgan Punam Rahimi, kayınbiraderi Rami Rahimi'nin kendisi ve iki çocuğunu bıçakladığı iddiası ile yardım istemiş daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirlemişti. 
Nevşehir'de bugün vahşice katledilen Afgan çocukların anne ve babası gözaltına alındı.

Nevşehir'de biri 3 diğeri 5 yaşında iki Afgan çocuğun öldürülmesi olayı ile ilgili olarak çocukların anne ve babası gözaltına alındı.Cinayetin diğer şüphelisi amcanın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.  

 

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam Rahimi isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar Rahimi katil veya katil zanlılarının yakalanması için Nevşehir polisi çalışmalarını sürdürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili olarak olay sırasında evde bulunan anne Punam Rahimi ile eşi Mirvais Rahimi'yi gözaltına aldı. Cinayetin bir diğer şüphelisi çocukların amcası olan Rami Rahimi'yi ise arama çalışmaları sürüyor.

 

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde Karasoku Mahallesi Demir Hafız caddesinde meydana gelen olayda Afgan Punam Rahimi, kayınbiraderi Rami Rahimi'nin kendisi ve iki çocuğunu bıçakladığı iddiası ile yardım istemiş daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirlemişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.