Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ombudsman Şeref Malkoç, Nevşehir’e geliyor

GÜNCEL 24.02.2020 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ombudsman Şeref Malkoç, Nevşehir’e geliyor

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç bir dizi ziyaretlerden bulunmak üzere Nevşehir’e geliyor.
  Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç Nevşehir’i ziyaret ederek bir takım temaslarda bulunacak ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 28 Şubat’ın yıldönümü nedeniyle bir konferans verecek.   Ombudsman Şeref Malkoç Nevşehir’de programına Vali Aktaş’ı ziyaret ederek başlayacak sırasıyla Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etmesinin ardından burada konferans verecek.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde vereceği konferansın ardından ise Ombudsman Malkoç, Baro Başkanı Necmi Öncül’ü ziyaret edecek.
Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç bir dizi ziyaretlerden bulunmak üzere Nevşehir’e geliyor.

 

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç Nevşehir’i ziyaret ederek bir takım temaslarda bulunacak ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 28 Şubat’ın yıldönümü nedeniyle bir konferans verecek.

 

Ombudsman Şeref Malkoç Nevşehir’de programına Vali Aktaş’ı ziyaret ederek başlayacak sırasıyla Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etmesinin ardından burada konferans verecek.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde vereceği konferansın ardından ise Ombudsman Malkoç, Baro Başkanı Necmi Öncül’ü ziyaret edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.