MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Önce Ölümü Gösterip Sonra Sıtmaya Razı Ediyorlar

İLÇELER 10.07.2017 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Önce Ölümü Gösterip Sonra Sıtmaya Razı Ediyorlar

Gülşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları dolayısıyla toprak altından çıkarılan içme suyu eski borularını Belediye binasının giriş merdiveninde sergilemeye başladı.
Gülşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları dolayısıyla toprak altından çıkarılan içme suyu eski borularını Belediye binasının giriş merdiveninde sergilemeye başladı.   Gülşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları dolayısıyla toz toprak içinde kalan Gülşehir'i ve köstebek yuvasına dönen caddelerini şikayetlenen Gülşehir halkına çözüm olarak paslı eski içme suyu borularını gösterdi.   Belediye binasının girişinde merdivenlere bir stand açan belediye, paslı ve asbestli eski su borularını sergilemeye başladı.   Toprak altından çıkan çeşitli çaptaki sağlıksız eski boruları halka gösteren Belediye, standın başına bir levha dikerek şu yazıyı yazdı: "Gülşehir Belediyesi-Fedakarlığınıza Gelecek Nesiller Minnettar Kalacaktır.-Gülşehir'in 100 Yıllık Altyapı Sorunu Tarih Oluyor.-Eski Borular" Ölümü gösterip sıtmaya razı eden Belediye, altyapı dolayısıyla çekilen sıkıntıları çeşitli yöntemlerle gidermek yerine halka aba altından "sabır" gösteriyor.    Gülşehir Belediyesi, altyapı nedeniyle bozulan caddelere tozan toprak yerine tozmayan kum döküp anında müdahale ile Tuzköy'ü değil bozuk yolları onarsaydı, stratejik hata ile şimdi bir "tozkent" ve "karterleri delinmiş ve amortisörleri patlamış araçlar" ortada bırakmayacaktı.   Buna rağmen Gülşehir halkı sıkıntıları sineye çekiyor ve Belediyenin altyapı çalışmalarını destekliyor.   Gülşehir’de Yıllarca Pas İçirmişler Gülşehir'in içme suyu şebeke boruları değiştirilirken, eski boruların kir pas içinde olduğu ortaya çıktı.   Gülşehir'in devam eden altyapı çalışmaları kapsamında değiştirilen içme suyu boruları toprak altından paslı ve kirli bir şekilde ortaya çıkarılıyor.    Gülşehir Belediyesi, şehir şebekesindeki mevcut içme suyu borularını değiştirirken, eski asbestli borular gün yüzüne çıkmaya başladı. Gülşehir'in yıllarca paslı ve asbestli borulardan su içtiği, eski boruların ortaya çıkmasından iyice anlaşıldı.    Vatandaşlar eski boruların halini gördükçe, Gülşehir'in önceki başkanlarının halka bu borulardan içleri ve vicdanları rahat nasıl su içirdikleri merak konusu oldu. Şimdi Gülşehirli vatandaşlar, bu durumdan vebali olanlardan bir açıklama ve özür bekliyor.
Gülşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları dolayısıyla toprak altından çıkarılan içme suyu eski borularını Belediye binasının giriş merdiveninde sergilemeye başladı.

Gülşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları dolayısıyla toprak altından çıkarılan içme suyu eski borularını Belediye binasının giriş merdiveninde sergilemeye başladı.

 

Gülşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları dolayısıyla toz toprak içinde kalan Gülşehir'i ve köstebek yuvasına dönen caddelerini şikayetlenen Gülşehir halkına çözüm olarak paslı eski içme suyu borularını gösterdi.

 

Belediye binasının girişinde merdivenlere bir stand açan belediye, paslı ve asbestli eski su borularını sergilemeye başladı.

 

Toprak altından çıkan çeşitli çaptaki sağlıksız eski boruları halka gösteren Belediye, standın başına bir levha dikerek şu yazıyı yazdı: "Gülşehir Belediyesi-Fedakarlığınıza Gelecek Nesiller Minnettar Kalacaktır.-Gülşehir'in 100 Yıllık Altyapı Sorunu Tarih Oluyor.-Eski Borular" Ölümü gösterip sıtmaya razı eden Belediye, altyapı dolayısıyla çekilen sıkıntıları çeşitli yöntemlerle gidermek yerine halka aba altından "sabır" gösteriyor. 

 

Gülşehir Belediyesi, altyapı nedeniyle bozulan caddelere tozan toprak yerine tozmayan kum döküp anında müdahale ile Tuzköy'ü değil bozuk yolları onarsaydı, stratejik hata ile şimdi bir "tozkent" ve "karterleri delinmiş ve amortisörleri patlamış araçlar" ortada bırakmayacaktı.

 

Buna rağmen Gülşehir halkı sıkıntıları sineye çekiyor ve Belediyenin altyapı çalışmalarını destekliyor.

 

Gülşehir’de Yıllarca Pas İçirmişler

Gülşehir'in içme suyu şebeke boruları değiştirilirken, eski boruların kir pas içinde olduğu ortaya çıktı.

 

Gülşehir'in devam eden altyapı çalışmaları kapsamında değiştirilen içme suyu boruları toprak altından paslı ve kirli bir şekilde ortaya çıkarılıyor. 

 

Gülşehir Belediyesi, şehir şebekesindeki mevcut içme suyu borularını değiştirirken, eski asbestli borular gün yüzüne çıkmaya başladı. Gülşehir'in yıllarca paslı ve asbestli borulardan su içtiği, eski boruların ortaya çıkmasından iyice anlaşıldı. 

 

Vatandaşlar eski boruların halini gördükçe, Gülşehir'in önceki başkanlarının halka bu borulardan içleri ve vicdanları rahat nasıl su içirdikleri merak konusu oldu. Şimdi Gülşehirli vatandaşlar, bu durumdan vebali olanlardan bir açıklama ve özür bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.