Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öncül, 'Olağanüstü genel kurul çağrılarını doğru bulmuyoruz'

NEVŞEHİR 11.11.2019 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öncül, 'Olağanüstü genel kurul çağrılarını doğru bulmuyoruz'

Nevşehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Necmi Öncül, Türkiye Barolar Birliğinin olağanüstü genel kurula götürülmesine yönelik girişimleri doğru bulmadıklarını belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Necmi Öncül, Türkiye Barolar Birliğinin olağanüstü genel kurula götürülmesine yönelik girişimleri doğru bulmadıklarını belirtti.   Öncül, “Bu genel kurul çağrılarının birliğimize zarar verdiğini düşünüyoruz. Yargı reformu sürecinde mesleğimizin sorunları çözülmeye başlamışken, Türkiye'nin ve meslektaşlarımızın gündemini gereksiz yere işgal edeceği kanısındayız. Çok yakın tarihlerde daha bir kaç ay evvel Samsun' da 35. Mali Genel Kurul yapılmış iken, bazı barolarımızın hemen bu genel kurul akabinde, yeniden genel kurul çağrısında bulunmasını doğru ve gerekli bulmuyoruz” dedi.
Nevşehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Necmi Öncül, Türkiye Barolar Birliğinin olağanüstü genel kurula götürülmesine yönelik girişimleri doğru bulmadıklarını belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Necmi Öncül, Türkiye Barolar Birliğinin olağanüstü genel kurula götürülmesine yönelik girişimleri doğru bulmadıklarını belirtti.

 

Öncül, “Bu genel kurul çağrılarının birliğimize zarar verdiğini düşünüyoruz. Yargı reformu sürecinde mesleğimizin sorunları çözülmeye başlamışken, Türkiye'nin ve meslektaşlarımızın gündemini gereksiz yere işgal edeceği kanısındayız. Çok yakın tarihlerde daha bir kaç ay evvel Samsun' da 35. Mali Genel Kurul yapılmış iken, bazı barolarımızın hemen bu genel kurul akabinde, yeniden genel kurul çağrısında bulunmasını doğru ve gerekli bulmuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.