MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öner ilçe jandarma komutanlığındaydı

İLÇELER 14.09.2019 - 14:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öner ilçe jandarma komutanlığındaydı

Avanos ilçe Kaymakamı Olgun Öner, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçe Kaymakamı Olgun Öner, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.   İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı personelini selamladıktan sonra görevli güvenlik güçlerimizle bir araya gelen Kaymakam sonrasında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abbas Başer’den brifing aldı.   Jandarmanın sorumluluk alanı ile ilgili bilgiler alan Kaymakamımız daha sonrasında kurum yerleşkesinde incelemelerde bulundu.   İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abbas Başer’in istek ve taleplerini dinledikten sonra güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Olgun Öner sonrasında kurumdan ayrıldı.
Avanos ilçe Kaymakamı Olgun Öner, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçe Kaymakamı Olgun Öner, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı personelini selamladıktan sonra görevli güvenlik güçlerimizle bir araya gelen Kaymakam sonrasında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abbas Başer’den brifing aldı.

 

Jandarmanın sorumluluk alanı ile ilgili bilgiler alan Kaymakamımız daha sonrasında kurum yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

 

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abbas Başer’in istek ve taleplerini dinledikten sonra güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Olgun Öner sonrasında kurumdan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.