Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öner, Zelve ören yerindeydi

İLÇELER 17.06.2020 - 10:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öner, Zelve ören yerindeydi

Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner Zelve Açık Hava Müzesi ören yeri ve esnaflarını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner Zelve Açık Hava Müzesi ören yeri ve esnaflarını ziyaret etti.   Ziyarette Kaymakam Olgun Öner’e Aktepe Köyü muhtarı Mehmet Sekban eşlik ederken, ören yeri girişinde bulunan esnafların sorun, istek ve talepleri dinlendi.   Kapadokya bölgesinin en önemli turistik yerlerinden biri olan Zelve Açık Hava Müzesi ören yerinin Pandemi sürecinde gelinen aşamada tekrar ziyaretçilere açılmasıyla birlikte Kaymakam Öner mevcut durumu yerinde inceledi ve esnafları ziyaret ederek yeni dönem için kendilerine hayırlı bol kazançlar diledi.
Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner Zelve Açık Hava Müzesi ören yeri ve esnaflarını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner Zelve Açık Hava Müzesi ören yeri ve esnaflarını ziyaret etti.

 

Ziyarette Kaymakam Olgun Öner’e Aktepe Köyü muhtarı Mehmet Sekban eşlik ederken, ören yeri girişinde bulunan esnafların sorun, istek ve talepleri dinlendi.

 

Kapadokya bölgesinin en önemli turistik yerlerinden biri olan Zelve Açık Hava Müzesi ören yerinin Pandemi sürecinde gelinen aşamada tekrar ziyaretçilere açılmasıyla birlikte Kaymakam Öner mevcut durumu yerinde inceledi ve esnafları ziyaret ederek yeni dönem için kendilerine hayırlı bol kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.