MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Orçin’den veda mesajı

EĞİTİM 22.08.2019 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Orçin’den veda mesajı

Nevşehir’in en köklü eğitim kurumlarından, Nevşehir Lisesinin müdürü Muhammed Orçin görevine veda etti
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en köklü eğitim kurumlarından, Nevşehir Lisesinin müdürü Muhammed Orçin görevine veda etti.   Orçin veda mesajında; “Sevgili Nevşehir Lisesi Ailesi, 21/8/2019 itibariyle Nevşehir Lisesindeki 7 yıl 6 ay 12 günlük müdürlük görevine son vererek yeni görev yerim olan Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesine gidiyorum. Çalıştığım süre içinde Sayın Valilerimiz, il milli eğitim müdürlerimiz, siyasi parti ve STK’larımız, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz, okul aile birliği başkanları ve üyelerimiz, çevre esnafımız, çoğu okulumuz mezunu olan yerel ve ulusal basın temsilcilerimizden oldukça güzel ve anlamlı destekler aldım. Her birine ayrı ayrı teşekkür eder, minnetlerimi sunarım. Nevşehir Lisesinde çalışmasaydım bende çok şey eksik kalırdı. Bana çok şey kattı. Nevşehir Lisesi Ailesinden herkese hakkımı helal ediyorum. Sizler de helal edin. Benden sonra gelecek arkadaşa da başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun” ifadelerinde bulundu.
Nevşehir’in en köklü eğitim kurumlarından, Nevşehir Lisesinin müdürü Muhammed Orçin görevine veda etti

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in en köklü eğitim kurumlarından, Nevşehir Lisesinin müdürü Muhammed Orçin görevine veda etti.

 

Orçin veda mesajında; “Sevgili Nevşehir Lisesi Ailesi, 21/8/2019 itibariyle Nevşehir Lisesindeki 7 yıl 6 ay 12 günlük müdürlük görevine son vererek yeni görev yerim olan Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesine gidiyorum. Çalıştığım süre içinde Sayın Valilerimiz, il milli eğitim müdürlerimiz, siyasi parti ve STK’larımız, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz, okul aile birliği başkanları ve üyelerimiz, çevre esnafımız, çoğu okulumuz mezunu olan yerel ve ulusal basın temsilcilerimizden oldukça güzel ve anlamlı destekler aldım. Her birine ayrı ayrı teşekkür eder, minnetlerimi sunarım. Nevşehir Lisesinde çalışmasaydım bende çok şey eksik kalırdı. Bana çok şey kattı. Nevşehir Lisesi Ailesinden herkese hakkımı helal ediyorum. Sizler de helal edin. Benden sonra gelecek arkadaşa da başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.