Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Orman İşletme Müdürü Satırlı’dan Basına Çifte Standart

NEVŞEHİR 05.07.2018 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Orman İşletme Müdürü Satırlı’dan Basına Çifte Standart

Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı göreve geldiği ilk günden itibaren Nevşehir’de ulusal ve yerel medya mensuplarına yönelik yapmış olduğu çifte standart büyük tepki topluyor.
  Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de yapılan hizmetleri sadece kendisine yakın bir yerel haber sitesiyle paylaşması dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı’nın temsilcileriyle paylaşmamasının yanı sıra Nevşehir’de faaliyet gösteren diğer yerel medya kuruluşlarını da adeta hiçe sayarak sadece kendisine yakın haber sitesi ile paylaşması büyük tepkilere neden oldu. Nitekim Orman İşletme Müdürlüğü devletin eliyle Nevşehir’imize yapmış odluğu hizmetleri kamuoyu ile paylaşması gerekirken İl Müdürü Satırlı ise yapılan etkinlikleri ve çalışmaları adeta kamuoyundan saklarmışçasına sadece bir yerel siteyle paylaşması dikkatlerden kaçmıyor.   Şimdi İl Müdürü Aykut Satırlı’ya soruyoruz; Müdürlüğünü yapmış olduğunuz kurum şahsınıza mı ait de basın yayın kuruşlarını ayırıyorsunuz? Yoksa Orman ve Su İşleri Bakanlığından size sadece bir yerel haber sitesiyle çalışman yeterli talimatı mı geldi de böyle medya kuruluşlarına ayrımcılık yapıyorsunuz?
Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı göreve geldiği ilk günden itibaren Nevşehir’de ulusal ve yerel medya mensuplarına yönelik yapmış olduğu çifte standart büyük tepki topluyor.

 

Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de yapılan hizmetleri sadece kendisine yakın bir yerel haber sitesiyle paylaşması dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı’nın temsilcileriyle paylaşmamasının yanı sıra Nevşehir’de faaliyet gösteren diğer yerel medya kuruluşlarını da adeta hiçe sayarak sadece kendisine yakın haber sitesi ile paylaşması büyük tepkilere neden oldu. Nitekim Orman İşletme Müdürlüğü devletin eliyle Nevşehir’imize yapmış odluğu hizmetleri kamuoyu ile paylaşması gerekirken İl Müdürü Satırlı ise yapılan etkinlikleri ve çalışmaları adeta kamuoyundan saklarmışçasına sadece bir yerel siteyle paylaşması dikkatlerden kaçmıyor.

 

Şimdi İl Müdürü Aykut Satırlı’ya soruyoruz; Müdürlüğünü yapmış olduğunuz kurum şahsınıza mı ait de basın yayın kuruşlarını ayırıyorsunuz? Yoksa Orman ve Su İşleri Bakanlığından size sadece bir yerel haber sitesiyle çalışman yeterli talimatı mı geldi de böyle medya kuruluşlarına ayrımcılık yapıyorsunuz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.