Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Belediyesi kullanılmayan araçlarını satışa çıkardı

BELEDİYELER 29.09.2020 - 10:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar Belediyesi kullanılmayan araçlarını satışa çıkardı

Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi belediye demirbaşına kayıtlı kullanılmayan araçlarını açık teklif usulüyle satışa sundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi belediye demirbaşına kayıtlı  kullanılmayan araçlarını açık teklif usulüyle satışa sundu.     25 Eylül 2020 Cuma günü Belediye Toplantı salonunda Belediye İhale Komisyon (Encümeni) huzurunda yapılan satışa ilişkin kararı ihale komisyonu verecek.     İhale sonucunun belirlenmesi ile Ortahisar belediyesi kullanım ömrü dolmuş otobüs, traktör ve bir araçtan kurtulmuş ve tasarruf etmiş olacak.  
Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi belediye demirbaşına kayıtlı kullanılmayan araçlarını açık teklif usulüyle satışa sundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi belediye demirbaşına kayıtlı  kullanılmayan araçlarını açık teklif usulüyle satışa sundu.  

 

25 Eylül 2020 Cuma günü Belediye Toplantı salonunda Belediye İhale Komisyon (Encümeni) huzurunda yapılan satışa ilişkin kararı ihale komisyonu verecek.  

 

İhale sonucunun belirlenmesi ile Ortahisar belediyesi kullanım ömrü dolmuş otobüs, traktör ve bir araçtan kurtulmuş ve tasarruf etmiş olacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.