Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Belediyesi taşınmazlarını ihaleyle satışa çıkarıyor

İLÇELER 15.11.2021 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar Belediyesi taşınmazlarını ihaleyle satışa çıkarıyor

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi, 4 adet taşınmazını önümüzdeki günlerde ihale ile satışa çıkaracak.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi 4 adet taşınmazını önümüzdeki günlerde ihale ile satışa çıkaracak.   Edinilen bilgiye göre; Tarla, su deposu ve arsası, arsa niteliğindeki taşınmazların satışı için 18 Kasım 2021 günü 10.30 - 11.30 saatleri arasında ihaleler düzenlenecek. 41 bin TL ile 106 bin TL arasında değişik muhammen bedellere sahip taşınmazların satışıyla ilgili detaylı bilgi ve ihale şartnameleri belediyeden alınabilecek.    
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi, 4 adet taşınmazını önümüzdeki günlerde ihale ile satışa çıkaracak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi 4 adet taşınmazını önümüzdeki günlerde ihale ile satışa çıkaracak.  

Edinilen bilgiye göre; Tarla, su deposu ve arsası, arsa niteliğindeki taşınmazların satışı için 18 Kasım 2021 günü 10.30 - 11.30 saatleri arasında ihaleler düzenlenecek. 41 bin TL ile 106 bin TL arasında değişik muhammen bedellere sahip taşınmazların satışıyla ilgili detaylı bilgi ve ihale şartnameleri belediyeden alınabilecek.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.