Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar belediyesinden tasarruf hamlesi

BELEDİYELER 23.08.2021 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar belediyesinden tasarruf hamlesi

Nevşehir ili genelindeki birçok belediyede olduğu gibi Ortahisar belediyesinde de ekonomik ömrünü doldurmuş, bakım ve onarımı astarından pahalıya gelen araçlar elden çıkarılıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir ili genelindeki birçok belediyede olduğu gibi Ortahisar belediyesinde de ekonomik ömrünü doldurmuş, bakım ve onarımı astarından pahalıya gelen araçlar elden çıkarılıyor.     Belediyeye önemli ölçüde bir tasarruf sağlaması da beklenen hamlesinde Ortahisar Belediyesi 3 adet aracını ihaleyle satışa çıkaracak. 01 Eylül Çarşamba Saat 14.00'da yapılacak ihalede Ortahisar belediyesi yol süpürme aracı, kapalı kasa kamyonet ve bir adet otomobili satışa sunacak.     Belediyeden yapılan açıklamada; "Belediye Başkanlığımız tarafından 3 adet araç, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri gereği ihale yoluyla satılacaktır. İhaleye katılmak isteyenler, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’nden bilgi alabilirler" ifadelerine yer verildi. 
Nevşehir ili genelindeki birçok belediyede olduğu gibi Ortahisar belediyesinde de ekonomik ömrünü doldurmuş, bakım ve onarımı astarından pahalıya gelen araçlar elden çıkarılıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir ili genelindeki birçok belediyede olduğu gibi Ortahisar belediyesinde de ekonomik ömrünü doldurmuş, bakım ve onarımı astarından pahalıya gelen araçlar elden çıkarılıyor.  

 

Belediyeye önemli ölçüde bir tasarruf sağlaması da beklenen hamlesinde Ortahisar Belediyesi 3 adet aracını ihaleyle satışa çıkaracak. 01 Eylül Çarşamba Saat 14.00'da yapılacak ihalede Ortahisar belediyesi yol süpürme aracı, kapalı kasa kamyonet ve bir adet otomobili satışa sunacak.  

 

Belediyeden yapılan açıklamada; "Belediye Başkanlığımız tarafından 3 adet araç, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri gereği ihale yoluyla satılacaktır. İhaleye katılmak isteyenler, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’nden bilgi alabilirler" ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.