Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Belediyespor: 3 Gülşehir Belediyespor:3

SPOR 09.12.2017 - 15:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ortahisar Belediyespor: 3 Gülşehir Belediyespor:3

Nevşehir 1.Amatör Lig A grubu mücadelesinde Ortahisar Belediyespor ile Gülşehir Belediyespor 3-3 berabere kaldı.
  1.Amatör Lig A grubu mücadelesinde Ortahisar Belediyespor ile Gülşehir Belediyespor Ürgüp çim futbol sahasında karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçta her iki takımda birbirine üstünlük kuramazken maçın 90 dakikası 3-3 sona erdi. Ortahisar Belediyespor’un gollerini Tolga, Salih ve Yusuf kaydederken, Gülşehir Belediyespor’un gollerini ise Hakan Türkmen kaydetti.   Maçta Ortahisar Belediyesporlu oyuncu Ramazan Sinanoğlu çift sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılırken Gülşehir Belediyespor’dan ise Hakan Gürbüz ise maç sonunda kırmızı kart gördü.   Bu sonucun ardından Ortahisar Belediyespor puanını 5’e yükseltirken Gülşehir Belediyespor ise puanını 11’ çıkarttı. 
Nevşehir 1.Amatör Lig A grubu mücadelesinde Ortahisar Belediyespor ile Gülşehir Belediyespor 3-3 berabere kaldı.

 

1.Amatör Lig A grubu mücadelesinde Ortahisar Belediyespor ile Gülşehir Belediyespor Ürgüp çim futbol sahasında karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçta her iki takımda birbirine üstünlük kuramazken maçın 90 dakikası 3-3 sona erdi. Ortahisar Belediyespor’un gollerini Tolga, Salih ve Yusuf kaydederken, Gülşehir Belediyespor’un gollerini ise Hakan Türkmen kaydetti.

 

Maçta Ortahisar Belediyesporlu oyuncu Ramazan Sinanoğlu çift sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atılırken Gülşehir Belediyespor’dan ise Hakan Gürbüz ise maç sonunda kırmızı kart gördü.

 

Bu sonucun ardından Ortahisar Belediyespor puanını 5’e yükseltirken Gülşehir Belediyespor ise puanını 11’ çıkarttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.