Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar'da başkanlık için 3 isim yarışacak

SİYASET 30.01.2019 - 22:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ortahisar'da başkanlık için 3 isim yarışacak

31 Mart yerel seçimlerinde Ürgüp’e bağlı Ortahisar Kasabasında 3 isim yarışacak.
  2014 Seçimlerinde 251 oy farkla Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı Seçilen İsmail Genç’inde aralarında bulunduğu yarışta AK Partiden Mustafa Ateş ve CHP’den Hatice Yavuz Belediye Başkanlığı için çalışmalarını sürdürüyor.   İlk adayını açıklayan parti AK Parti oldu. AK Parti Ortahisar Belediyesi İçin adayını Mustafa Ateş olarak duyurdu. Mustafa Ateş bilindiği üzere 2014 seçimlerinde AK Partiden Aday Adaylığı başvurusunda bulunmuştu.    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ortahisar’da Milliyetçi Hareket Partisi mevcut Belediye Başkanı İsmail Genç ile devam kararı aldı.    2014 yılında Aday çıkarmayan CHP teşkilat mensuplarından ve vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Aday Çıkaracağını açıklamış ve akabinde Hatice Yavuz aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.  CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamaya göre Hatice Yavuz’un adaylığı kesinleşti. 
31 Mart yerel seçimlerinde Ürgüp’e bağlı Ortahisar Kasabasında 3 isim yarışacak.

 

2014 Seçimlerinde 251 oy farkla Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı Seçilen İsmail Genç’inde aralarında bulunduğu yarışta AK Partiden Mustafa Ateş ve CHP’den Hatice Yavuz Belediye Başkanlığı için çalışmalarını sürdürüyor.

 

İlk adayını açıklayan parti AK Parti oldu. AK Parti Ortahisar Belediyesi İçin adayını Mustafa Ateş olarak duyurdu. Mustafa Ateş bilindiği üzere 2014 seçimlerinde AK Partiden Aday Adaylığı başvurusunda bulunmuştu. 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ortahisar’da Milliyetçi Hareket Partisi mevcut Belediye Başkanı İsmail Genç ile devam kararı aldı. 

 

2014 yılında Aday çıkarmayan CHP teşkilat mensuplarından ve vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Aday Çıkaracağını açıklamış ve akabinde Hatice Yavuz aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.  CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamaya göre Hatice Yavuz’un adaylığı kesinleşti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.