Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar'da vadiler 'Moloz Ateşi' altında

BELEDİYELER 01.06.2019 - 18:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ortahisar'da vadiler 'Moloz Ateşi' altında

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde vadiler de yaşanan rezil görüntüyü Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in seyirci kalması büyük tepkilere neden oluyor.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya Bölgesinde bazı belediye başkanlarının vadilerde ortaya çıkan çirkin manzaralara seyirci kalması büyük tepkilere neden oluyor. Belediye Başkanlığı görevini sadece siyasi partiden belediye başkanı olarak seçilmek gören başkanlardan bir tanesi de ne yazık ki Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş oldu.   Ortahisar’da bulunan vadilerde kaçak olarak kayaların kesilmesi ve buradan çıkan kaya parçalarının vadilere atılmasına seyirci kalan AK Parti’nin Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş acaba vadilerde ortaya çıkan bu görüntülere ne zaman dur diyecek?   Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş belediye başkanlığı görevine başlamasıyla birlikte özellikle gün batımını izlemek üzere Kızılçukur Vadisine tur düzenleyen firmalardan fahiş fiyatlarla ücret alırken Belediye Başkanlığı görevinin sadece Belediyeye para kazandırmak olmadığını vadilerde de temizlik çalışması yapılacağını ne zaman aklına getirecek merak konusu.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde vadiler de yaşanan rezil görüntüyü Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in seyirci kalması büyük tepkilere neden oluyor.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya Bölgesinde bazı belediye başkanlarının vadilerde ortaya çıkan çirkin manzaralara seyirci kalması büyük tepkilere neden oluyor. Belediye Başkanlığı görevini sadece siyasi partiden belediye başkanı olarak seçilmek gören başkanlardan bir tanesi de ne yazık ki Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş oldu.

 

Ortahisar’da bulunan vadilerde kaçak olarak kayaların kesilmesi ve buradan çıkan kaya parçalarının vadilere atılmasına seyirci kalan AK Parti’nin Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş acaba vadilerde ortaya çıkan bu görüntülere ne zaman dur diyecek?

 

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş belediye başkanlığı görevine başlamasıyla birlikte özellikle gün batımını izlemek üzere Kızılçukur Vadisine tur düzenleyen firmalardan fahiş fiyatlarla ücret alırken Belediye Başkanlığı görevinin sadece Belediyeye para kazandırmak olmadığını vadilerde de temizlik çalışması yapılacağını ne zaman aklına getirecek merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.