Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar Kasabasını sel vurdu

İLÇELER 10.06.2021 - 22:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar Kasabasını sel vurdu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan limon depolarını sel vurdu.
  Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bu akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış kasabada bulunan başta limon depoları olmak üzere bazı oteller ve evleri su bastı.  Ortahisar Belediyesi ekipleri de kasabada yağan şiddetli yağış sonrasında su basan limon depoları, oteller ve evlerde çalışmalara başladı.   Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada, “Kasabamızda bu akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış ile birlikte kasabamızda limon depolarını, otelleri ve evleri su bastı. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde bu alanlara müdahale ederek vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalara başladı. Bu süreçte bizlere destek veren İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri ve İl Afet Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederiz” dedi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan limon depolarını sel vurdu.

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bu akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış kasabada bulunan başta limon depoları olmak üzere bazı oteller ve evleri su bastı.  Ortahisar Belediyesi ekipleri de kasabada yağan şiddetli yağış sonrasında su basan limon depoları, oteller ve evlerde çalışmalara başladı.

 

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada, “Kasabamızda bu akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış ile birlikte kasabamızda limon depolarını, otelleri ve evleri su bastı. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde bu alanlara müdahale ederek vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalara başladı. Bu süreçte bizlere destek veren İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri ve İl Afet Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.