Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

OSMAN GÜNERİ ʹʹÜNVER SAYESİNDE TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ OLMAYAN PAZARYERİNE KAVUŞTUK ʹʹ

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2013 - 09:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

OSMAN GÜNERİ ʹʹÜNVER SAYESİNDE TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ OLMAYAN PAZARYERİNE KAVUŞTUK ʹʹ

Nevşehir Sebzeciler,Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Osman Güneri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in sayesinde, Türkiye’de bir eşi ve benzeri olmayan bir pazaryerine kavuştuklarını belirterek “Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e nasıl teşekkür edeceğimizi bilmiyoruz. Desteklerimizin kendisi ile birlikte olduğunu bilmesini istiyoruz.”dedi. Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Osman Güneri  yaptığı açıklamada, 2005 yılında düzenlenen bir iftar proğramında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e  şehrimizin mutlak surette bir pazaryerine kavuşturulması gerektiğini dile getirmelerinin ardından bu yönde çalışmaların başlatıldığını belirterek “Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası olarak 2005 yılında iftar yemeğinde sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e  Nevşehir’in bir Pazar yeri ihtiyacı olduğunu kendisine iletmiştik. Kendisi de bize ‘Size modern Pazar yeri sözü veriyorum’ dedi.  Şu anda Belediye Başkanımızın büyük gayretleri ile Türkiye’de tek ve eşi benzeri olmayan bir Pazar yerimiz oldu.  Belediyemiz ve odamızın istişareli çalışmaları ile Pazar yerimizin eksikliklerini de gidermiş bulunuyoruz.  “dedi. Güneri, aynı pazaryerinde odaları için de yer tahsisinin de yine Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından yapıldığını vurguladı. Güneri; “ Diğer taraftan Türkiye genelinde hiçbir odanın belediyece kendilerine tahsis edilen bir binası ve odası yokken bugün bizim yine Başkan Hasan Ünver’in sayesinde bir odamız oldu. Yeni modern Pazar yerimiz sayesinde pazarcı esnafımız ve Pazar yerinden alışveriş yapan hemşehrilerimiz çok memnunlar.  Gerek sebzeciler ve pazarcılar odası olarak bizlere yapmış olduğu hizmetlerden, gerekse ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Başkanımız Hasan Ünver’e  bir kez daha teşekkür ediyor ve desteklerimizin kendisi ile birlikte olduğunu bilmesini istiyoruz.  “diye konuştu. 

Nevşehir Sebzeciler,Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Osman Güneri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in sayesinde, Türkiye’de bir eşi ve benzeri olmayan bir pazaryerine kavuştuklarını belirterek “Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e nasıl teşekkür edeceğimizi bilmiyoruz. Desteklerimizin kendisi ile birlikte olduğunu bilmesini istiyoruz.”dedi.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Osman Güneri  yaptığı açıklamada, 2005 yılında düzenlenen bir iftar proğramında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e  şehrimizin mutlak surette bir pazaryerine kavuşturulması gerektiğini dile getirmelerinin ardından bu yönde çalışmaların başlatıldığını belirterek “Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası olarak 2005 yılında iftar yemeğinde sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e  Nevşehir’in bir Pazar yeri ihtiyacı olduğunu kendisine iletmiştik. Kendisi de bize ‘Size modern Pazar yeri sözü veriyorum’ dedi.  Şu anda Belediye Başkanımızın büyük gayretleri ile Türkiye’de tek ve eşi benzeri olmayan bir Pazar yerimiz oldu.  Belediyemiz ve odamızın istişareli çalışmaları ile Pazar yerimizin eksikliklerini de gidermiş bulunuyoruz.  “dedi.

Güneri, aynı pazaryerinde odaları için de yer tahsisinin de yine Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından yapıldığını vurguladı. Güneri; “ Diğer taraftan Türkiye genelinde hiçbir odanın belediyece kendilerine tahsis edilen bir binası ve odası yokken bugün bizim yine Başkan Hasan Ünver’in sayesinde bir odamız oldu. Yeni modern Pazar yerimiz sayesinde pazarcı esnafımız ve Pazar yerinden alışveriş yapan hemşehrilerimiz çok memnunlar.  Gerek sebzeciler ve pazarcılar odası olarak bizlere yapmış olduğu hizmetlerden, gerekse ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Başkanımız Hasan Ünver’e  bir kez daha teşekkür ediyor ve desteklerimizin kendisi ile birlikte olduğunu bilmesini istiyoruz.  “diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.