MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Osman Gazi Köprüsünden Geçen Araç Sayısı Açıklandı

TÜRKİYE GÜNDEMİ 08.07.2016 - 00:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Osman Gazi Köprüsünden Geçen Araç Sayısı Açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılan ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan Osman Gazi Köprüsü’nden 5 günde 435 bin 115 araç geçiş yaptı.
Lale Haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılan ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan Osman Gazi Köprüsü’nden 5 günde 435 bin 115 araç geçiş yaptı.     İstanbul-İzmir arası mesafeyi 3 saate düşüren Osman Gazi Köprüsü, açıldığı günden beri tatil yoluna düşen sürücülerin en çok kullandığı güzergah oldu.       Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılan ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan Osman Gazi Köprüsü, 5 gün boyunca 435 bin 115 aracın Körfez’in diğer yakasına ulaşmasını sağladı.       Araç geçiş sayılarını sosyal medya hesabından paylaşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 1 Temmuz itibariyle Dilovası-Yalova arasında 435 bin 115 aracın geçiş yaptığını duyurdu.    
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılan ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan Osman Gazi Köprüsü’nden 5 günde 435 bin 115 araç geçiş yaptı.

Lale Haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılan ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan Osman Gazi Köprüsü’nden 5 günde 435 bin 115 araç geçiş yaptı.

 

 

İstanbul-İzmir arası mesafeyi 3 saate düşüren Osman Gazi Köprüsü, açıldığı günden beri tatil yoluna düşen sürücülerin en çok kullandığı güzergah oldu.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılan ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan Osman Gazi Köprüsü, 5 gün boyunca 435 bin 115 aracın Körfez’in diğer yakasına ulaşmasını sağladı.

 

 

 

Araç geçiş sayılarını sosyal medya hesabından paylaşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 1 Temmuz itibariyle Dilovası-Yalova arasında 435 bin 115 aracın geçiş yaptığını duyurdu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.