MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Osmanlı Caddesinde çalışmaların startını Başkan Arı verdi

BELEDİYELER 12.07.2020 - 23:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Osmanlı Caddesinde çalışmaların startını Başkan Arı verdi

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek olan Osmanlı Caddesi’nde üst yapı çalışmalarının startını Belediye Başkanı Rasim Arı verdi.
  Şehir merkezinde ana arterler başta olmak üzere birçok bölgede altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehre hem sağlam bir altyapı kazandıran hem de şehir içi ulaşımı sıcak asfalt ile taçlandıran Nevşehir Belediyesi, yatırımlarını sürdürüyor.   Geçtiğimiz haftalarda Emek Mahallesi, Diriliş Bulvarı, İstiklal Caddesi, Saatçi Hoca Caddesi, Nar Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi son olarak Osmanlı Caddesi’nde üstyapı için çalışmalarına başladı.   Akşam saatlerinde Fişekçioğlu Camii önünde kullandığı iş makinesi ile çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Rasim Arı, bir süre yoldaki parke taşları söktü.   Daha sonra beraberindeki başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sıcak asfalt çalışması yapılacak caddeyi gezerek incelemelerde bulunan Başkan Arı, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek olan Osmanlı Caddesi’nde üst yapı çalışmalarının startını Belediye Başkanı Rasim Arı verdi.

 

Şehir merkezinde ana arterler başta olmak üzere birçok bölgede altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehre hem sağlam bir altyapı kazandıran hem de şehir içi ulaşımı sıcak asfalt ile taçlandıran Nevşehir Belediyesi, yatırımlarını sürdürüyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda Emek Mahallesi, Diriliş Bulvarı, İstiklal Caddesi, Saatçi Hoca Caddesi, Nar Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını gerçekleştiren Nevşehir Belediyesi son olarak Osmanlı Caddesi’nde üstyapı için çalışmalarına başladı.

 

Akşam saatlerinde Fişekçioğlu Camii önünde kullandığı iş makinesi ile çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Rasim Arı, bir süre yoldaki parke taşları söktü.

 

Daha sonra beraberindeki başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sıcak asfalt çalışması yapılacak caddeyi gezerek incelemelerde bulunan Başkan Arı, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.