Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Otobüs terminalinde tatlı karşılama

NEVŞEHİR 10.08.2019 - 15:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Otobüs terminalinde tatlı karşılama

Nevşehir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla, şehir dışından Nevşehir’e gelen ve Nevşehir’den şehir dışına giden yolcuları unutmadı.
  Kentin adeta vitrini olan Nevşehir Adnan Menderes Terminali’nde Kurban Bayramı öncesindeki Arefe gününde yoğun bir hareketlilik yaşıyor. Bayramı aileleri ile birlikte geçirmek için birçok kişi şehirlerarası otobüslerle Türkiye’nin farklı illerine giderken özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere çeşitli kentlerden de binlerce kişi Nevşehir’e geliyor.   Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla bayram öncesi birçok yeni düzenlemenin yapıldığı Nevşehir Adnan Menderes Otobüs Terminali’nde bayram dolayısıyla misafirlerini karşılama ya da uğurlamaya gelen vatandaşlar ve yolcular ile turistler kolonya, şeker ve lokum ikramı ile karşılanıyor.   Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti
Nevşehir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla, şehir dışından Nevşehir’e gelen ve Nevşehir’den şehir dışına giden yolcuları unutmadı.

 

Kentin adeta vitrini olan Nevşehir Adnan Menderes Terminali’nde Kurban Bayramı öncesindeki Arefe gününde yoğun bir hareketlilik yaşıyor. Bayramı aileleri ile birlikte geçirmek için birçok kişi şehirlerarası otobüslerle Türkiye’nin farklı illerine giderken özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere çeşitli kentlerden de binlerce kişi Nevşehir’e geliyor.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla bayram öncesi birçok yeni düzenlemenin yapıldığı Nevşehir Adnan Menderes Otobüs Terminali’nde bayram dolayısıyla misafirlerini karşılama ya da uğurlamaya gelen vatandaşlar ve yolcular ile turistler kolonya, şeker ve lokum ikramı ile karşılanıyor.

 

Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.