MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Otomobilin Çarptığı Genç Öğretmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNCEL 21.10.2017 - 14:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Otomobilin Çarptığı Genç Öğretmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesi Kaparapınar beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı öğretmen gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
  Nevşehir’in Acıgöl ilçesi Kaparapınar beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı öğretmen gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.   Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Esenyaka köyü ilkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 26 yaşında ki Havva Çivi hafta sonu tatilini ailesi ile geçirmek üzere Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasına geldi. Acıgöl-Karapınar yol ayrımında otobüsten inen genç öğretmene karşıdan karşıya geçmek üzereyken 42 FAB 72 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan genç öğretmene ilk müdahaleyi ise yolun karşısında bekleyen ailesi ve diğer sürücüler yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından genç öğretmenin hayatını kaybettiği belirtildi.   26 yaşında ki Havva Çivi son yolculuğuna Karapınar Merkez Camiinde öğle namazına müteakip gözyaşları içinde uğurlanırken genç kızın babası ve erkek kardeşinin ayakta durmakta zorluk çektiği gözlendi.   Genç Öğretmeninin Sosyal Medya Paylaşımı Yürekleri Burktu   İlk görev yeri olan Bitlis’te üç yıl görev yapmasının ardından ailesine daha yakın olabilmek için Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Esenyaka köyü ilkokuluna henüz bu yıl tayini çıkan 26 yaşında ki öğretmen Havva Çivi’nin sosyal medya hesabından ise son yaptığı paylaşım yürekleri burktu. Son olarak 18 Eylül 2017 tarihinde paylaşım yapan genç öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Vatanını enç ok seven görevini en iyi yapandır sözünün üzerine “Ders zilleri sevgiye, bilgiye, hoşgörüye ve bilime çalsın” paylaşımında bulunması yürekleri burktu. 
Nevşehir’in Acıgöl ilçesi Kaparapınar beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı öğretmen gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

Nevşehir’in Acıgöl ilçesi Kaparapınar beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı öğretmen gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Esenyaka köyü ilkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 26 yaşında ki Havva Çivi hafta sonu tatilini ailesi ile geçirmek üzere Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasına geldi. Acıgöl-Karapınar yol ayrımında otobüsten inen genç öğretmene karşıdan karşıya geçmek üzereyken 42 FAB 72 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan genç öğretmene ilk müdahaleyi ise yolun karşısında bekleyen ailesi ve diğer sürücüler yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından genç öğretmenin hayatını kaybettiği belirtildi.

 

26 yaşında ki Havva Çivi son yolculuğuna Karapınar Merkez Camiinde öğle namazına müteakip gözyaşları içinde uğurlanırken genç kızın babası ve erkek kardeşinin ayakta durmakta zorluk çektiği gözlendi.

 

Genç Öğretmeninin Sosyal Medya Paylaşımı Yürekleri Burktu

 

İlk görev yeri olan Bitlis’te üç yıl görev yapmasının ardından ailesine daha yakın olabilmek için Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Esenyaka köyü ilkokuluna henüz bu yıl tayini çıkan 26 yaşında ki öğretmen Havva Çivi’nin sosyal medya hesabından ise son yaptığı paylaşım yürekleri burktu. Son olarak 18 Eylül 2017 tarihinde paylaşım yapan genç öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün Vatanını enç ok seven görevini en iyi yapandır sözünün üzerine “Ders zilleri sevgiye, bilgiye, hoşgörüye ve bilime çalsın” paylaşımında bulunması yürekleri burktu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.