Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ödemiş Çankaya’ya, Dede Maltepe’ye

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2013 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş Çankaya’ya, Dede Maltepe’ye

Cumhuriyet Halk Partisinden iki dönem Ürgüp belediye başkanlığı görevinde bulunan Bekir Ödemiş, hatırlanacağı üzere 2011 Yılında yapılan Milletvekilliği seçimlerinde CHP’den Milletvekili adayı olmuş ve belediye başkanlığından istifa etmişti. Beklenen oyu alamayan ve soluğu Ankara’da alan Ödemiş Çankaya’yı mesken tutmuştu. Ödemiş şimdi siyasi hayatına da Çankaya belediye başkanlığı ile devam ediyor. İstanbul’da yaşayan ve 2007 Yılına kadar Nevşehir kamuoyunda pek kimsenin tanımadığı bir insan iken piyangodan çıkar gibi Milletvekilliği sıralamasına giren ve bir dönem Nevşehir milletvekili olarak görev yapan Mahmut Dede ise İstanbul’da Maltepe belediye başkan adaylığını açıkladı. Bekir Ödemiş ve Mahmut Dede’nin aday gösterilip gösterilmeyeceği merakla bekleniyor. 

Cumhuriyet Halk Partisinden iki dönem Ürgüp belediye başkanlığı görevinde bulunan Bekir Ödemiş, hatırlanacağı üzere 2011 Yılında yapılan Milletvekilliği seçimlerinde CHP’den Milletvekili adayı olmuş ve belediye başkanlığından istifa etmişti. Beklenen oyu alamayan ve soluğu Ankara’da alan Ödemiş Çankaya’yı mesken tutmuştu. Ödemiş şimdi siyasi hayatına da Çankaya belediye başkanlığı ile devam ediyor.

İstanbul’da yaşayan ve 2007 Yılına kadar Nevşehir kamuoyunda pek kimsenin tanımadığı bir insan iken piyangodan çıkar gibi Milletvekilliği sıralamasına giren ve bir dönem Nevşehir milletvekili olarak görev yapan Mahmut Dede ise İstanbul’da Maltepe belediye başkan adaylığını açıkladı.

Bekir Ödemiş ve Mahmut Dede’nin aday gösterilip gösterilmeyeceği merakla bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.