MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ödemiş ve Yıldız’dan Örnek Tablo

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2014 - 23:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş ve Yıldız’dan Örnek Tablo

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinden Ürgüp Belediye Başkanlığı yapan, bu seçimde de Ankara'nın Çankaya İlçesinde aday olan Bekir Ödemiş, Ak Partili Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret ederek geçmiş ramazan bayramını kutladı.   8 Yıl Ürgüp Belediye Başkanlığı yapan, 30 Mart seçimlerinde Ankara'nın Çankaya İlçesinde aday olan Bekir Ödemiş, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret ederek geçmiş ramazan bayramını kutladı. Oldukça samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette sohbetin ortak noktası Ürgüp oldu. Ziyaret anında çekilen bu fotoğraf karesi "Her şeyin Ürgüp için” olduğunu gösteren en güzel bir kare olarak hafızalarda yer aldı.
NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinden Ürgüp Belediye Başkanlığı yapan, bu seçimde de Ankara'nın Çankaya İlçesinde aday olan Bekir Ödemiş, Ak Partili Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret ederek geçmiş ramazan bayramını kutladı.
 
8 Yıl Ürgüp Belediye Başkanlığı yapan, 30 Mart seçimlerinde Ankara'nın Çankaya İlçesinde aday olan Bekir Ödemiş, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret ederek geçmiş ramazan bayramını kutladı.
Oldukça samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette sohbetin ortak noktası Ürgüp oldu.
Ziyaret anında çekilen bu fotoğraf karesi "Her şeyin Ürgüp için” olduğunu gösteren en güzel bir kare olarak hafızalarda yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.