Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ömer Nair’in Acı Günü

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2016 - 22:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ömer Nair’in Acı Günü

  Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü Ömer Nair’in annesi Semiha Nair vefat etti. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapmakta olan Ömer Nair’in annesi Semiha Nair vefat etti. Merhumenin cenazesi Cuma namazına müteakip Ürgüp Musalla Camiinde kılınacak. Merhumeye Allah’tan rahmet başta Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Nair olmak üzere kederli ailesine başsağlığı dileriz. 
 

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü Ömer Nair’in annesi Semiha Nair vefat etti.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapmakta olan Ömer Nair’in annesi Semiha Nair vefat etti. Merhumenin cenazesi Cuma namazına müteakip Ürgüp Musalla Camiinde kılınacak.

Merhumeye Allah’tan rahmet başta Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Nair olmak üzere kederli ailesine başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.