Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ÖZEL - AK Parti’den Sürpriz Aday

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2015 - 14:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

ÖZEL - AK Parti’den Sürpriz Aday

AK Parti’den 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkeze aday adaylığı için sürpriz bir isim başvuru yaptı.   7 Haziran 2015 Genel seçimler öncesinde AK Parti’de 10 Şubat tarihinde başlayan aday adaylık başvuru süreci devam ediyor. AK Parti’den aday adaylık başvurularını AK Parti İl Başkanlığına müracaat ederek yapan isimlerin dışında parti genel merkezine de aday adaylık başvuruları devam ediyor. Son olarak 2011 genel seçimlerinde Demokrat Parti’den milletvekili adayı olan Ahmet Esat Kıratlıoğlu 2015 genel seçimlerinde de AK Parti’den milletvekili aday adaylığı müracaatını partinin genel merkezi yaptı. Kıratlıoğlu’nun Nevşehir’e ne zaman gelerek seçim çalışmalarına başlayacağı ise merak konusu.     Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
AK Parti’den 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkeze aday adaylığı için sürpriz bir isim başvuru yaptı.
 
7 Haziran 2015 Genel seçimler öncesinde AK Parti’de 10 Şubat tarihinde başlayan aday adaylık başvuru süreci devam ediyor. AK Parti’den aday adaylık başvurularını AK Parti İl Başkanlığına müracaat ederek yapan isimlerin dışında parti genel merkezine de aday adaylık başvuruları devam ediyor. Son olarak 2011 genel seçimlerinde Demokrat Parti’den milletvekili adayı olan Ahmet Esat Kıratlıoğlu 2015 genel seçimlerinde de AK Parti’den milletvekili aday adaylığı müracaatını partinin genel merkezi yaptı. Kıratlıoğlu’nun Nevşehir’e ne zaman gelerek seçim çalışmalarına başlayacağı ise merak konusu.
 
 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.