Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özgün’den Nevşehir Milletvekili Gizligider’e Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2016 - 19:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özgün’den Nevşehir Milletvekili Gizligider’e Ziyaret

İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti. Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün TBMM’de AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Özgün burada yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin ardından Nevşehir’den yeniden milletvekili olarak seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. İl Genel Meclisi ve Milletvekillerimiz ile birlikte Nevşehir için yatırımlarımız el birliği içerisinde hizmetlerimiz devam edecektir dedi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise ziyaretinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’e teşekkür ederken Nevşehir’de yatırımların el birliği içerisinde aralıksız devam edeceğini kaydetti.   

İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’i ziyaret etti.
Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün TBMM’de AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Özgün burada yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin ardından Nevşehir’den yeniden milletvekili olarak seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. İl Genel Meclisi ve Milletvekillerimiz ile birlikte Nevşehir için yatırımlarımız el birliği içerisinde hizmetlerimiz devam edecektir dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise ziyaretinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün’e teşekkür ederken Nevşehir’de yatırımların el birliği içerisinde aralıksız devam edeceğini kaydetti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.