Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Oyun Sokağı Kardelenlerin Vazgeçilmez Noktası Oldu

EĞİTİM 19.09.2018 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Oyun Sokağı Kardelenlerin Vazgeçilmez Noktası Oldu

Nevşehir’de Özel Eğitimde Lider Okul, Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri, ders aralarında Kardelen Oyun Sokağında çok eğleniyor.
  Akademik başarıları ve eğitim yatırımlarıyla dikkat çeken Kardelen Koleji, oluşturduğu oyun alanları ve alt yapıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İlkokul bahçesini renkli bir platforma dönüştüren Kardelen Koleji çocukların oyun dünyalarını geliştirmek, geleneksel sokak oyunlarıyla buluşmalarını sağlamak amacıyla oluşturan rengarenk oyun sokağı Kardelenli Miniklerin de keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.   Nevşehir’de bir ilk olan Oyun Sokağında, çocuklara yönelik hazırlanmış mini futbol sahası, sek sek, köşe kapmaca, yakan top, istop, dokuztaş gibi geleneksel sokak oyunlarının yanı sıra rengarenk süslenmiş duvarlarda bulunuyor.   Kardelen Koleji Beden Eğitimi Öğretmenleri eşliğinde spor aktiviteleriyle çocuklar hem eğleniyor hem de unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımızı öğreniyor.
Nevşehir’de Özel Eğitimde Lider Okul, Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri, ders aralarında Kardelen Oyun Sokağında çok eğleniyor.

 

Akademik başarıları ve eğitim yatırımlarıyla dikkat çeken Kardelen Koleji, oluşturduğu oyun alanları ve alt yapıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İlkokul bahçesini renkli bir platforma dönüştüren Kardelen Koleji çocukların oyun dünyalarını geliştirmek, geleneksel sokak oyunlarıyla buluşmalarını sağlamak amacıyla oluşturan rengarenk oyun sokağı Kardelenli Miniklerin de keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.

 

Nevşehir’de bir ilk olan Oyun Sokağında, çocuklara yönelik hazırlanmış mini futbol sahası, sek sek, köşe kapmaca, yakan top, istop, dokuztaş gibi geleneksel sokak oyunlarının yanı sıra rengarenk süslenmiş duvarlarda bulunuyor.

 

Kardelen Koleji Beden Eğitimi Öğretmenleri eşliğinde spor aktiviteleriyle çocuklar hem eğleniyor hem de unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunlarımızı öğreniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.